Direktor Partizana se oglasio posle odlaska iz kluba

0
(FOTO: Starsport)

Dejan Kijanović posle šest godiina povukao se sa funkcije direktora košarkaškog kluba Partizan.

Doskorašnji prvi operativac crno-belih došao je na mesto direktora kluba u leto 2017. godine, nakon čega mu je Upravni odbor još dva puta potvrđivao mandat.

Kijanović se oglasio izjavom za klupski sajt Partizana.

“Na prvom mestu, neke ekskluzivne glasine koje sam tokom odmora mogao da pročitam ne bih želeo da direktno komentarišem, jer ne bih voleo da upadnem u zamku da licitiram o nečijim krajnjim namerama i motivima. Ako neko nesto objavi, a tek nakon objave me pozove za komentar, mislim da to dovoljno govori. Za ovih šest godina, klub je prešao mnogo veliki put i iz pozicije u kojoj smo pripreme prvog tima započeli sa četiri igrača pod ugovorom i nekolicinom na probi, došli smo do mesta koje Partizanu po svim kriterijumima pripada. Danas smo regionalni šampioni i učesnici Evrolige, na šta sam neizmerno ponosan.

Ipak tokom sezone za nama, osetio sam da se moje putovanje kao aktivnog člana Partizana završava. Shvatio sam da fizički i psihički umor polako sustižu motivaciju koje mi nikada ni u jednom poslu nije nedostajalo i već u prva dva meseca 2023. godine sam u dogovoru sa predsednikom kluba doneo odluku da se na kraju sezone povučem. Smatram da na tom mestu mora biti čovek koji je spreman da bude u službi Partizana 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i da radi sa istim, ako ne i većim žarom nego što sam to činio ja.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ovim putem, želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na izvanrednoj saradnji koju smo imali, svim poslovnim partnerima, svima koji su postali i lični prijatelji i svima koji su pomogli da se Partizan vrati na veliku scenu. Da se zahvalim upravi na čelu sa Nikolom Pekovićem i Milanom Iskrinom koja mi je prva ukazala poverenje. Takođe, želim da se zahvalim predsedniku Ostoji Mijailoviću i aktuelnom Upravnom odboru na poverenju, sjajnoj saradnji i podršci bez koje bi moj posao bio daleko teži.

Svom Partizanu želim da nastavi uzlaznom putanjom i da svi mi koji ovaj klub volimo, zajedno ostvarimo te snove o kojima sanjamo. Svakako, ostajem uz Partizan ali ne uz angažovanje koje bi iziskivalo konstantnu posvećenost dnevnim problemima”, poručio je Kijanović.

Novi početak Balše Koprivice: Kada budu prestale Željkove kritike, onda ću se zabrinuti

BONUS VIDEO:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime