Poznat sledeći korak Nikole Mirotića – evo šta mora da učini da bi stigao do ogromne zarade

4
Foto by ALTERPHOTOS/Acero/DeFodi Images)

Barselona je juče i zvanično prekinula saradnju sa Nikolom Mirotićem i prevremeno raskinula ugovor sa crnogorskim košarkašem.

“Blaugrana” je tako praktično uručila otkaz Mirotiću, jer je on imao još dve godine na važećem ugovoru prema kom je trebalo da zaradi 22,6 miliona.

On želi celokupan iznos, a kako novodi “Mundo Deportivo” najmanje će dobiti 16.950.000 evra.

Naime, sve što sada treba da uradi, jeste da u narednih 20 dana podnese žalbu za “nefer otpuštanje”. Kada ista bude primljena, sud će okupiti sve strane i najverovatnije zaključiti da je Mirotić dobio otkaz bez objektivnih razloga.

Mirotić ima garantovanih 22,6 miliona evra za naredne dve sezone i najverovatnije je da će sud garantovati da će mu biti isplaćen veći deo tog novca“, piše španski list “Mundo Deportivo.

Podsetimo, Barselona je rešila da saradnju sa 32-godišnjakom prekine zbog loše finansijske situacije u klubu, ali i njegovih razočaravajućih nastupa u fajnal-foru Evrolige prošle sezone.

“U svakom slučaju, obrazloženje Barselone da raskida ugovor da bi uštedela ne odgovara baš stvarnosti. Barselona je ostala bez velike zvezde i sigurno će morati da plati oko 75 odsto iznosa koji je Mirotić trebalo da dobije u naredne dve sezone“, računica je španskih novinara.

To znači da će Mirotić verovatno dobiti oko 16 miliona evra.

O sledećoj destinaciji Nikole Mirotića se spekuliše čitavog leta, ali je prema navodima njegovom potpisu trenutno najbliži Partizan.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime