KALINIĆ KONAČNO PROGOVORIO O SP: Dobio sam neko banalno, glupavo objašnjenje!

4
nikola kalinic-sasa djordjevic-srbija
Kalinic je govorio o Djordjevicu (FOTO: Starsport)

Srpski košarkaš Nikola Kalinić, povratkom u Crvenu zvezdu, dospeo je u žižu javnosti, pa su ponovo otvorene neke bolne teme.

Sećamo se svi Svetskog prvenstva, koje je održano 2019. godine, a na kojem Kalinić nije učestvovao. Za tako nešto – ni dan-danas ne zna konkretan razlog.

– Nisam „neotišao“, ja nisam bio pozvan. To je pitanje za Saleta Đorđevića. Nisam nikada dobio… U stvari, dobio sam neki banalan, glupav razlog koji ni meni nije bio jasan. Ne znam stvarno, ne znam šta da ti kažem, ne znam razlog – rekao je Kalinić za Sportklub.

A, koji je to banalan razlog?

– Ne sećam se tačno formulacije, zato neću da citiram, ne sećam se tačno, ali znam da ništa konkretno nisam dobio tipa „radio si loše ovo“ ili „želim drugog čoveka na tvojoj poziciji“ ili „ovo mi se sviđa, ovo mi se ne sviđa“… Sve je bilo nešto izokola, ništa mi nije bilo jasno posle tog razgovora.

Otkrio je Kalinić i kako se tada osećao.

– Teže mi je padalo kad sam gledao utakmice, pa vidim gde sam mnogo da doprinesem svojim zalaganjem, borbenošću i energijom pre svega, a potom i košarkaškim kvalitetima i iskustvom – rekao je Kalinić i dodao:

– S jedne strane mi je bilo loše, ali s druge sam imao slobodno leto. Konačno sam se smestio u svom stanu u Novom Sadu, video neke ljude koje nisam video godinama, proveo vreme sa porodicom, posetio babe, ujake i sve – istakao je srpski košarkaš u razgovoru za Sportklub.

KALINIĆ IZ NEKOG DRUGOG FILMA: Igra sa loptom, bez straha od promašaja!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Albert Nađ: Hteo sam da “likvidiram” Jarnija! | Sport Fokus Meridian EP25

 

4 KOMENTARA

  1. Koliko je nesto u momentu lose uvek ima i onu drugu stranu….Tako da se stvari po pravilu menjaju sa istorijske tacke gledista!!!!I nikad ne treba reagovati na prvu loptu….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime