PALE SE ALARMI U DENVERU: Jokić insistira da se dovede Vasa Micić!

0
Vasilije Micić Nikola Jokić
Jokić i Micić sigurni za EP!! (FOTO: Starsport)

Sa pravom je Nikola Jokić dvostruki uzastopni MVP NBA lige i kao takav ima zaista mnogo prava. Istina, nije Srbin tip koji će i da ih iskoristi, ali jedna od stvari koju bi voleo je da zaigra u tandemu sa Vasom Micićem!

Već se duže vreme spekuliše da je Micić na meti Denvera kao i Čikago Bulsa, Milvoki Baksa, San Antonio Sparsa. Međutim, prava na srpskog košarkaša drži Oklahoma.

Kako je taj tim u fazi izgradnje tima, Micić ne bi imao veliku ulogu zbog čega još uvek nije ni otišao u NBA ligu.

Upoznat sa kvalitetima reprezentativnog kolege, prema saznanjima Džejk Fišer sa uglednog Bleacher Reporta, Jokić insistira kod uprave kluba da se dovede Micić!

Ono što komplikuje ceo proces je da Denver samo trejdom može da dođe do Micića, ali nema puno prostora da ponudi Oklahomi odgovarajući paket.

Jedno od rešenja bi možda bilo da se Tanderima ponudi neki od pikova sa predstojećeg drafta (Nagetsi imaju 21. i 44. pik) ili pak Montea Morisa, Vila Bartona ili nekoga od ostalih košarkaša iz ekipe.

Denver će morati da odluči i šta će sa ostalim bekovima – Ostinom Riversom, Brinom Forbsom, Fakundom Kampacom, Markusom Hauardom i Devonm Ridom.

Otuda je jasna i potreba Nagetsa da dovedu nekoliko bekova, a barem jedan od njih bi trebalo da bude Micić…

SRBIJA – ZEMLJA SPORTA! Koji su najveći uspesi naše zemlje i ko su najuspešniji sportisti?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nebojša Todorović – Analiza košarkaške sezone | Sport Fokus Podcast EP 50

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime