“NBA Zvezde na Teo 4? Trudimo se da ih dovedemo!” (VIDEO)

bogdanovic-teodosic-asistencija
Bogdanović oduševljen asistencijom Teodosića (FOTO: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nije isključeno da ćemo možda neke NBA zvezde videti u Srbiji ovog leta! Dolazio je Derik Rouz u Beograd pre nekoliko godina, a ekipa kampa Teo 4 se trudi da nam ovoga puta dovede neke nove zvezde.

O tome i još mnogim temama razgovarali smo sa Lazarom Gojkovićem, direktorom kampa Teo 4.

Posle dve jako uspešne sezone, bližimo se i trećoj sezoni kampa Teo 4 na Srebrnom jezeru. Za te dve sezone skoro 2.000 klinaca je prošlo tu i ove godine startujemo 20. juna u sedam smena, trajemo do 15. avgusta. Biće tu dosta poznatih košarkaških imena, pre svega Miloš i njegovi prijatelji, trudimo se da deci ispunimo neke želje. Ipak pre svega im omogućavamo kvalitetan smeštaj, kvalitetan rad“, istakao je on i složio se sa nama da je opšti utisak da kamp traje mnogo duže.

POGLEDAJ CELU EMISIJU! GOST NAM JE BIO I LEGENDARNI OLIVER POPOVIĆ!

Često sam se susreo sa utiskom da kamp već mnogo godina postoji, a ovo je već treća sezona. Stvarno se trudimo da budemo i drugačiji.

Gojković nam je objasnio šta se to tačno razlikuje u odnosu na ostale kampove – istakao je razvoj motoričkih sposobnosti kod učesnika kampa, te socijalizaciju dece iz različitih zemalja, upoznavanje sa drugačijim načinima rada…

OLIVER POPOVIĆ: NIJE ZA SVE KRIV ALIMPIJEVIĆ! (VIDEO)

A koga od velikih zvezda osim Teodosića, Nedovića, Bogdanovića koji su do sada dolazili na kamp možemo da vidimo na Srebrnom jezeru?

Kad se tu priključe Miloš, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, onda zaokružimo kompletnu sliku. Trudićemo se u budućnosti da neke od tih NBA igrača koji su Miloševi saigrači dovedemo na kamp”, istakao je Lazar Gojković za Meridian sport.

Košarkaški kamp Teo 4 održava se od 20. juna do 15. avgusta, a sada se popunjava poslednja, sedma smena. Održava se na Srebrnom jezeru i na njemu radi ogroman broj vrhunskih trenera kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime