JEDAN OD NAJVAŽNIJIH KOŠARKAŠKIH GRADOVA: NBA liga snimila dokumentarac u Beogradu! (VIDEO)

Beograd-NBA
NBA liga snimila film u Beogradu! (FOTO: Screenshot/Hoopcities)

NBA liga je napravila film, a snimali su ga i u Beogradu. Najjača liga na svetu je ovako videla glavni grad Srbije.

Beograd na mapi NBA lige… Bogdanović, Divac, Paspalj, svi su pričali o tome. Oni su snimili su dokumentarac o glavnom gradu Srbije u sklopu nove aplikacije “Hoop cities”.

Snimljen je serijal iz osam delova koji istražuje lokalnu kulturu, istoriju i košarkaške zajednice. Svi filmovi moći će da se pogledaju putem NBA League passa od 29. septembra i u prve tri epizode prikazaće Beograd, Pariz i Bolonju.

Pored ta tri grada snimali su i u Kaunasu (Litvanija), Kelnu i Leverkuzenu (Nemačka), Sevilji (Španija), Istanbulu (Turska) i Solunu Grčka) i te epizode biće emitovane u oktobru i početkom novembra.

“Jedan od najvažnijih košarkaških gradova” – tako je predstavljen film, koji traje nešto više od pola sata.

– U epizodi o Beogradu govore Vlade Divac, Bogdan Bogdanović, srpski glumac Darko Perić, Marin Sedlaček, Žalrko Paspalj, Nataša Kovačević. Skrenut je pažnja na uspehe i rivalstvo Crvene zvezde i Partizana, a film se osvrće i na istoriju košarke i ljubav prema ovom sportu koja se prenosi sa generacije na generaciju. Beograd je predstavljen kao najznačajniji košarkaški grad u regionu i rasadnik talenata koji je proslavio evropsku i NBA košarku – navodi se u saopštenju.

Kratak insert iz filma možete pogledati na ovom OVDE.

SPREMNIJI NEGO IKAD: Pokuševski nabacio 10 kila pred početak nove sezone!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NORVESKA vs. SRBIJA – Meridian PES Predictor ep.131 @Beki

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime