NESTAO IGRAČ MORNARA: Tri dana se ne javlja, ne zna se gde je!

mornar-mihajlo pavićević
Situacija se ponavlja u Baru, Pavićević ne zna gde mu je igrač! (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Ekipa Mornara naišla je na nesvakidašnju situaciju. Naime, Koriju Dejvisu, nema ni traga ni glasa nakon gostovanja Barana u Solunu!

Jedan od najboljih košarkaša tima iz Crne Gore, odbijao je da trenira, a potom toga je nestao.

Podsetimo, ovo nije prva situacija da se ovako nešto desi Mornaru, prošle godine nestao je Džoni Hamilton, pre toga 2019. godine isto se dogodilo i sa Bronsonom Kenigom.

Povodom ove situacije oglasio se trener ekipe.

– Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Dejvisa smo angažovali potragu. Čovek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu, Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravdajući to povredom. Čim smo došli, lekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan. Ide prijava moja Disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, Fibi… Mislim da je ta priča završena – izjavio je Pavićević za “Vijesti”, pa nastavio.

– Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Prosledili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gde je – tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome – zaključio je strateg Mornara.

Kako komentarišete nestanke igrača u Mornaru?

NEVELS ZA MERIDIAN NAKON POBEDE NAD CIBONOM: Motivisan sam bio što igram u “Draženovom domu”!

FMP Meridian – Promocija

7 KOMENTARA

  1. Ili je pobegao covek u provod ili mu se ne igra vise,pa to nije znao kako da obrazlozi….ili ga je neko kidnapovao????????Sve u svemu u nase vreme ,svih mogucih komunikacija,malo je zastrasujuce sto ga nema….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime