Mornar izabrao novog predsednika i zagrmeo: Ostanak u ABA ligi ne sme biti doveden u pitanje!

4
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nedeljko Lale Čović je novi predsednik Skupštine košarkaškog kluba Mornar. Dosadašnji predsednika Dušan Raičević ostaje u sastavu Skupštine.

Čović je od 2001. godine aktivan u rukovodstvu Mornara i Skupština je oberučke prihvatila njegov novi angažman za, kako je rečeno,„dobrobit kluba“.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Nepodijeljena je želja svih članova Skupštine, novog predsednika Skupštine i predsednika kluba Đorđija Pavićevića da se obezbedi budžet koji je potreban Mornaru za ovogodišnje takmičenje „na četiri fronta“.

Kako su naveli iz Bara, ostanak Mornara u ABA ligi i u evropskim takmičenjima ne sme biti doveden u pitanje.

“Zajednički je interes i ljudi u klubu i navijača i grada, da Mornar nastavi da se takmiči u elitnom regionalnom rangu, jer je u proteklih sedam sezona afirmisao Bar i Crnu Goru, i u regionu i u Evropi, na najbolji mogući način. Zapravo, da nastavi da bude „Ponos Bara“, kao što je bio svih ovih godina. Povoljna, optimistična atmosfera na Skupštini kluba, garantuje da košarka u Baru nastavlja da živi i da će dvorana „Topolica“ ponovo biti poprište spektakularnih utakmica u kojima je u glavnoj ulozi Mornar”, napisali su na sajtu kluba.  

Bonus video:

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime