NIŠTA OD BARSELONE: Mark Gasol odlučio gde nastavlja karijeru!

mark gasol-đirona
Mark Gasol iz NBA u Đironu! (FOTO: FIBA)

Nakon što je i definitivno završio NBA epizodu pominjalo se da bi Mark Gasol mogao karijeru da nastavi u Barseloni, ali od toga nema ništa.

Upinjao se iz petnih žila sportski sektor aktuelnog vicešampiona Evrope da privoli mlađeg od braće Gasol da odigra sezonu i pomogne im da se popnu na vrh Starog kontinenta.

Da se nešto ozbiljno kuva nedavno je potvrdio i sportski direktor Huan Karlos Navaro.

– Razgovaramo sa Markom o dolasku u Barselonu. Moram da napomenem da to nisu pregovori, već samo razgovori, mada nam za sada nije dao negativan odgovor.

Međutim, po svemu sudeći nema ništa od dolaska u redove slavnog kluba pošto se iskusni košarkaški as odlučio da nastavi karijeru u Đironi!

Radi se o klubu u kojem je i započeo seniorsku karijeru i odakle je i prešao u Barselonu gde je dodatno izgradio ime pre angažmana u NBA ligi.

mark gasol-los anđeles lejkersi
Gasol se vraća u Đironu gde je i počeo bogatu karijeru
FOTO: Guliver

Pored toga, Gasol je i predsednik i vlasnik Đirone pa je nekako i logična odluka da poslednje košarkaške dane provede u klubu za koji je toliko vezan.

Sam Gasol je najavio putem društvenih mreža da će detalje o nastavku karijere saopštiti javnosti sutra, ali nema gotovo nikakve dileme da mu je naredna destinacija baš Đirona.

Sigurno je da će snažni centar biti od velike pomoći klubu u drugoj ligi Španije pošto je Đirona nakon idealnog starta od dve pobede upisala čak sedam poraza u nizu!

Dolaskom Gasola krvna slika tima će se drastično promeniti…

TEODOSIĆ I PEŠIĆ SAGLASNI: Evo šta je prednost Letonije i koja im je poruka navijačima!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FMP Meridian – Promocija

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime