KAKAV BI TO TRANSFER BIO Mark Gasol se vraća u Evropu?

7
mark gasol-đirona
Mark Gasol u pat poziciji! (FOTO: FIBA)

Iako već u poznim igračkim godinama nema sumnje da je Mark Gasol i dalje jedan od boljih NBA centara. A Španac bi mogao da napravi senzacionalan transfer i uskoro se vrati na evropske parkete.

Kako javljaju katalonski mediji, Gasol već duže vreme planira da se vrati u Evropu. Glavni razlog tome su porodični razlozi, ali se ne navode tačno koji su.

Nešto slično se desilo prošlog leta kada je iz takvih razloga Nikola Mirotić odlučio da napusti NBA ligu i vrati se u Barselonu.

Olakšavajuća okolnost je što je 35-godišnji centar slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Toronto Reptorsima na kraju sezone.

https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1306271047763730433

Naravno, NBA i dalje ostaje opcija za Gasola koji će morati da se brzo odluči pošto će moći za neki NBA tim da potpiše tek sredinom oktobra kada će sezona u Evropi uveliko biti u toku.

Mada, nema sumnje da će za centra takvog kalibra bilo koji evropski tim naći prostora u sastavu.

A možda je baš Gasol centar koga Šarunas Jasikevičijus i Barselona čekaju celog leta?

BUDŽETI RUSKIH TIMOVA CSKA prvi, Partizanov protivnik na skoro 10 miliona evra!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Meridian SPEKTAKL! – Milica Todorović, Sandra Afrika, Vaso Bakočević i Nenad Lalatović

7 KOMENTARA

  1. Ufff, zamislite još mladjeg Gasola u Barseloni? I ovako je ekipa Jasikevicijusa glavni pretendent na trofej Eurolige ako bi i Gasol Mark dosao onda bi to bilo mozda i prevelik pritisak na tim u kojem je već ulozen ogroman novac!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime