KLS PROLONGIRAO ODLUKU: Kada će Partizan saznati svoju kaznu?

partizan-smailagić-željko obradović
KLS i dalje nije odlučio (FOTO: Starsport)

Košarkaška liga Srbije (KLS) još uvek nije donela odluku o sankcijama za Partizan, koji je svojevoljno napustio takmičenje.

Kao što znate, iz Partizana su izrazili nezadovoljstvo zbog preraspodele domaćinstva, a onda su odlučili i da ne igraju polufinale protiv FMP Meridiana.

Prošla je cela nedelja od pokretanja disciplinskog postupka, a osmi dan je krajnji rok u kojem, prema propozicijama, KLS mora da se izjasni.

S obzirom da je osmi dan neradan, očekivalo se da će Ilić možda ranije da preseče i odluku saopšti danas, ali kako Sport Klub nezvanično saznaje, to će biti obavljeno u ponedeljak!

Do tada će u javnosti da traje licitiranje, koje i kakve bi posledice crno-beli mogli da snose zbog odustajanja od učešća u plej-ofu KLS. Pominje se selidba u niži, treći rang, a postoji i mogućnost finansijskih sankcija…

Naime, prošlog petka je zvanično pokrenut postupak, a disciplinski sudija Dragutin Ilić je u ponedeljak poslao zvaničan dopis Partizanu da se u roku od 48 sati i službeno izjasni. Dakle, posle svih tih proceduralnih koraka sada je na konačnom potezu disciplinski sudija. Prema tome, čeka se ponedeljak, kao „dan D“.

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kada krene vređanje i pljuvanje… Ima raznih iskompleksiranih idiota!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zvezda otišla na pripreme | TERZIĆ I STANKOVIĆ najavili pojačanja

 

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime