Kikanović se zahvaljuje publici, Ristić i Dobrić znaju razloge poraza!

Crvena zvezda izgubila je na svom terenu od Monaka a Meridian sport je bio na licu mesta! Nakon utakmice u kojoj je viđena veoma bleda partija srpskog šampiona uzeli smo izjave od trojice aktera večerašnjeg meča. Kikanović, Ristić i Dobrić pričali su sa nama.

Prvi sagovornik je bio centar gostiju a nekadašnji igrač crveno-belih. Za Elmedina Kikanovića je ovo bio emotivan meč, što je i on sam istakao u razgovoru sa novinarima. Još jednom je najbolji igrač Monaka prikazao dobru partiju.

’’Mislim da je ovo zaslužena pobeda. Dobro smo se pripremili, znali smo šta nas čeka i ispoštovali smo to. U drugom delu smo izašli jače na teren i popravili smo agresivnost. Dobro smo šutirali za tri poena i sada smo sve protivnike pobedili na gostovanju.’’, istakao je visoki košarkaš.

ZVEZDA JE PRVI FAVORIT U REGIONU!

O samom Pioniru bilo je lepih reči. ’’Od samo sletanja bilo je emotivno. Zahvaljujem se navijačima na lepom prijemu ali sam ovaj meč odigrao profesionalno, dao sam sve od sebe. Zvezda nije umela da odgovori na našu agresivnost i to je prelomilo susret’’.

Elmedin Kikanović se osvrnuo i na povrede koje muče njegovu ekipu, a u poslednjih nekoliko dana im se dešavaju često. Zbog toga su i večeras igrali sa skraćenom rotacijom, što se u tempu igre uopšte nije primećivalo.

Centar Crvene zvezde, koji je imao veoma zapaženu ulogu, zna razloge poraza. ’’Ovo je timski poraz i mi ćemo morati da ispravljamo greške. Sutra treba da pogledamo utakmicu i da svako pronađe ono u čemu je bio loš!’’

Ristić je istakao i da sudije nisu bile razlog večerašnjeg poraza. Svu krivicu za ovako loš meč, ubedljiv poraz i razočarenje publike preuzeo je na igrače i već od sutra će se krenuti sa popravljanjem utiska. Naš poslednji sagovornik je bio Ognjen Dobrić.

KO JE PRVI FAVORIT U EVROPI?

On je bio još jedan od momaka koji su crveno-belima doneli dašak energije na prelazu iz treće u četvrtu četvrtinu. ’’Osetili su da smo pali i iskoristili su to. Odbrana nam je popustila u poslednjim mečevima, a moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta.’’

’’Ključna stvar za povratak na pravi kolosek je trening. Odmah sutra se treba okrenuti narednim utakmicama, pogledati snimke i izvući pouke.’’, istakao je bek Crvene zvezde koji je večerašnji meč završio sa devet postignutih poena.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime