Kampaco zna kako Zvezda Meridianbet može da se vrati na pravi put

1
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Fakundo Kampaco je plesao po parketu i nosio Crvenu zvezdu Meridianbet, ali nije uspeo da zajedno sa saigračima slomi otpor Barselone, koja je drugi put u sezonu savladala srpskog šampiona.

Serija loših rezultata uticala na samopuzdanje crveno-belih pred kojim je najvažniji deo sezone, a oni nisu ni blizu svog maksimuma.

Argentinac je posle meča objasnio za Sport klub kako da se Zvezda vrati na pobednički kolosek.

„Da nastavimo da se borimo i da nastavimo da radimo. Najbolje što sada možemo da uradimo jeste da razmišljamo o onome što sledi. Sutra raditi, trenirati, misliti o sledećoj utakmici. Pogledaćemo video da ustanovimo šta smo radili dobro, a šta loše. Jedini način da uđemo u dobru seriju jeste da radimo, da radimo i da mislimo o sutrašnjem danu”, rekao je Kampaco.

Utakmica protiv Barse je bila putokaz ka boljem.

“Zato što smo se borili i zato što smo u određenim periodima igrali na pravi način. Bilo je intervala u kojima smo dobro branili i dobro se napadali, ali malecno nam nedostaje. Volim da se usredsredim na stvari koje smo dobro radili, a bilo ih je mnogo, čim smo bili ravnopravni sve do samog finiša. To treba da bude ohrabrenje”.

Podvukao je još jednom šta Zvezda mora da radi u budućnosti.

„Moramo na treninzima da radimo na tim detaljima koje sam spomenuo. Pozitivno je što znamo da možemo da odigramo pametno, a ispravljanjem onog negativnog promenićemo stvari. Treba napraviti miks pozitivnog i negativnog, i nadamo se da će nas ono dobro voditi do pobede u sledećoj utakmici,“ zaključio je Kampaco.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime