JANAKOPULUS OBJAVIO: Panatinaikos je i dalje na prodaju!

ti dzej brej-nemanja nedović-panatinaikos-pojacanje
Panatinaikos je na prodaju! (FOTO: Guliver)

Generalni direktori Panatinaikosa – Fragiskos Alvertis i Dimitris Diamantidis pričali su za strane medije o lošem startu sezone, kao i o namerama vlasnika da proda klub.

Druga sezona od kako je vlasnik Panate Dimitris Janakopulus javno objavio da ima nameru da proda tim. Sezona je počela porazom u Evroligi protiv Monaka (75:63), dok su u grčkoj ligi pretrpeli poraz od Arisa (81:71).

Kako objašnjavaju generalni direktori Panatinaikosa, iako su loše krenuli novu sezonu ima prostora za oporavak i bolje sutra.

– Ova sezona je posebna, i prošla je bila. Dimitris Janakopulus je otkrio svoju nameru da želi da proda tim, tako da je i dalje na prodaju – rekao je Diamantidis, a Alvertis je dodao:

– Svi razumemo da je Janakopulus napustio tim, koji je još uvek na prodaju.

Prokomentarisao je Alvertis i u kakvoj situaciji je Panata i kako izgleda njihova borba da ga održe.
– Svakodnevno se borimo pukušavajuči da odrimo tim na najvišem mogućem nivou, pod ovakvim okolnostima. Nadamo se da ćemo tim održati u životu. To je naša odgovornost. Volim ovu ekipu nakon što smo toliko godina proveli ovde. To je komplikovana situacija, ali Panatinaikos sigurno može biti uspešan kao veliki klub uz podršku navijača – rekao je Alvertis za grče medije.

Diamantidis je dodao da žele da pomognu Panati da ga održe na najvišem nivou.

– Shvatili smo situaciju želeći da pomognemo timu, koji nam je godinama pruža mnogo toga. Početak nove sezone daleko je od idealnog, ali moramo gledati unapred i ostati optimistični da bi Panatinaikos održali na najvišem nivou. Uz podršku navijača, možemo proći kroz sezonu zaista izazovno. Mislim da možemo biti uspešan tim ako svi ostanemo uz njega – rekao je Dijamantidis.

Panata je prošle sezone osvojila domaće prevnstvo i Kup. U Evroligi nisu blistali ni najmanje i zauzeli su 16. mesto.

STARTOVALA EVROLIGA: Monako prevođen Anđušićem uništio Panatinaikos!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime