Irving: Dončić dominira na način, koji nije vidjen od Larija Birda

2
kajri irving-bruklin-nba liga
Irving po dolasku u Dalas! (FOTO: Guliver Images)

Američki košarkaš Kajri Irving je govorio po dolasku u Dalas Maverikse i srećan je zbog saradnje sa slovenačim reprezentativcem Lukom Dončićem.

Irving je odradio prvi trening sa novom ekipom, pa je podelio utiske.

“Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana. Neverovatno je kako Dončić dominira na način, koji nije vidjen od Larija Birda. On je stalno u konkurenciji za MVP nagradu. Nisam uopšte zabrinut kako ćemo zajedno funkcionisati. Spreman sam koliko god mogu da skinem pritisak sa Dončića, jer želi da budem lider pored njega. Ništa nije na silu. Samo želim da igram košarku, da uživam u njegovom talentu i talentu ostalih saigrača. Želim da zajedno radimo na osvajanju titule”, poručio je Irving.

Kajri bi mogao da debituje već u narednom meču protiv Los Anđeles Klipersa, koji je na programu 9. feburara od 4 časova po našem vremenu.

“Želim da igram u klubu koji me slavi, a ne samo da me tolerišu i da postupaju sa mnom na način zbog kojeg se ne osećam da sam poštovan. Bilo je perioda u Bruklinu kada sam osećao nepoštovanje. Ja sam veliki radnik, niko ne govori o mojoj radnoj etici, svi pričaju samo o onome što radim van terena. Želeo sam da promenim narativ, da ispišem svoju priču. U Dalasu ću da se usredsredim na ono što mogu da kontrolišem”, zaključio je novi košarkaš Dalasa.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime