ETORE MESINA: Izgubili smo odlaskom naših igrača u Partizan!

etore mesina-olimpija-milano-partizan
Mesina pred duel sa Zvezdom! (FOTO: Ezra Shaw/Getty Images)

Italijanski stručnjak Etore Mesina, nalazi se na klupi Olimpije Milana. Do sada je svima poznato da su upravo Zek Ledej i Kevin Panter bili njegovi igrači pre prelaska u crno-bele, a o njihovom odlasku imao je šta da kaže Mesina!

Čuveni trener pričao je o prelaznom roku, kao i trenutnoj situaciji u klubu.

Partizan je najveći favorit za osvajanje Evrokupa, a ako mislite da će crno-beli osvojiti ovo takmičenje, Meridian vam nudi NAJVEĆU KVOTU NA SVETU – 3,50

Ovom prilikom je posebno istakao nove igrače Partizana, te kako će se osećati njihov nedostatak ove godine!

Prvo se dotakao Pantera, kao jednog od bitnih igrača za Olimpiju iz Milana prošle sezone.

– Verujem da se naša dubina tima povećala, da smo atletski jači, ali i s protokom lopte. Naravno da smo izgubili i druge stvari, kao što je sposobnost Pantera da promeni tok, pa ćemo pokušati da pronađemo rešenja. U ovom slučaju, verujem da hoćemo – izjavio je Mesina.

Da bi se potom dotakao još jedne Partizanove akvizicije ovog leta, ali i Vladimira Micova koji je takođe napustio Milano ove sezone. Naš košarkaš braniće boje Budućnosti iz Podgorice ove godine.

– Moramo da povratimo kvalitet koji su imali Micov i Rol, kao i energiju Zeka Ledeja, bar koju je imao pre povrede. Tu je Mitoglu, igrač sa 210 centimetara koji može da igra na dve pozicije, a takođe ima dobar šut – dodao je Mesina.

Da podsetimo samo, pored dvojca iz Milana, Partizan su još pojačali – Rodions Kuruks, Alen Smailagić, Aleksa Avramović, Dalas Mur, Jam Madar i mladi Balša Koprivica.

BOMBA: Žalgiris doveo NBA pojačanje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Bogdanović u Beogradu: Mogu da motivišem sve ove klince!

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime