Dejan Milojević: Jokić je veliki patriota, igraće opet za reprezentaciju! (VIDEO)

Dejan Milojević-budućnost-fmp
Dejan Milojević menja Mijovića na klupi Budućnosti (FOTO: Meridian)

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Dejan Milojević! Trener Mega Bemaksa, nekadašnji košarkaš Budućnosti, Partizana i Valensije, te reprezentativac pričao je sa nama o mnogim košarkaškim temama.

Naravno da nas je zanimao Nikola Jokić. Srpski centar koji dominira u NBA ligi je dobio prvu šansu da zaigra seniorsku košarku u Megi, a Dejan Milojević mu je bio trener. Istakao je kako je bilo zadovoljstvo raditi sa takvim igračem i da se potencijal odmah video. Pričao nam je kako je Jokića učio ne samo potezima koje je sam koristio tokom karijere, već i nekim stvarima iz igre Dirka Novickom, Hakima Olajdžuvona

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA DEJANOM MILOJEVIĆEM! SVE O PONUDI ZVEZDE!

Kada su u pitanju nastupi Jokića u reprezentaciji Dejan Milojević nas je uverio da ćemo opet gledati Jokera u nacionalnom timu. Po Milojevićevim rečima Jokiću je jako značila srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju.

Dotakli smo se i još jednog sjajnog visokog igrača koji je jako napredovao kod sadašnjeg trenera Mege. U pitanju je Boban Marjanović. Pričali smo o mogućnosti njegovog povratka u Evropu, te o razlozima zašto on uprkos odličnim partijama ne igra više.

ČETIRI PARA IZ NBA LIGE I MOŽEŠ DA ODEŠ NA FINAL FOUR EVROLIGE!

Dotakli smo se i igračke karijere bivšeg krilnog centra našeg nacionalnog tima, a Milojević je istakao da je zbog dolaska u Partizan odbio duplo veći ugovor iz Rusije! Takođe je bilo reči i o nekim anegdotama iz reprezentacije koje uključuju Dirka Novickog i Svetislava Pešića!

Dejan Milojević nam je ispričao da je savetovao Radeta Zagorca da potpiše za Partizan, a govorio je i o Gogi Bitadzeu, Urošu Lukoviću i još nekim košarkaški asovima.

Ekskluzivno nam je otkrio i da ga je letos zvala Zvezda i da je ponuda Nebojše Čovića postojala, ali da je on tu ponudu odbio iz poštovanja i ljubavi prema Partizanu. Kada je Crvena zvezda u pitanju dotakli smo se i rada Dušana Alimpijevića u klubu sa Malog Kalemegdana, Branka Lazića i još nekoliko tema.

ODIGRAJ PAROVE IZ EVROLIGE – I ETO TE NA F4 U ARENI! 

Naravno da je bilo reči i o Mišku Ražnatoviću, kontaktima sa ljudima iz NBA lige…

Nastavite da pratite našu Meridian UŽIVO emisiju! Sledećeg ponedeljka od 19 časova očekuje nas još jedan sjajan gost, a to nije sve! U toku emisije ćemo poslati još jednog našeg igrača na F4 Evrolige u Beogradu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime