BOGDANOVIĆ JE U BEOGRADU: Sada sam tu u nekoj drugoj ulozi, ali nema potrebe pričati o mojoj ljubavi prema Partizanu!

bogan bogdanović-intervju-nba-kamp-novak đoković
Bogdanović se našao u zanimljivoj situaciji (FOTO: Starsport)

Bogdan Bogdanović je u Beogradu i to sjajnim povodom. Košarkaški kamp je otvoren, pa će brojni mladi košarkaši imati priliku da se dokažu i pokažu.

Tim povodom Bogdanović je održao i konferenciju za medije i izneo zanimljivo viđeje svoje ideje o kampu.

– Sada sam tu u nekoj drugoj ulozi, kao učitelj i trener, ali i dalje imam slobodu da se igram, tako da je jako zanimljivo i iz ove perspektive.U takmičarskim delovima kampa vidim i strast među njima, svi pokažu karakter i vidim želju u njima.

A, da li bi neko od tih „klinaca“ mogao da „ugrozi“ Bogdana?

– Ima par njih koji mogu da imaju dobar dan, ali su daleo – našalio se Bogdanović.

Istakao je Bogdan i svrhu kampa.

– Kao i svake godine, poenta je da svi uživaju i da imaju lepo sećanje sa kampa, da uživaju taj vikend. Moja vizija kampa je da to ne treba da traje predugo, uklopili smo se u ovo moderno dobar, verovao sam da to može da bude takmičarska varijanta, jer je to ono zbog čega treniraš i radiš. Ovo je sjajna prilika za njih da se pokažu na malo većoj sceni – objasnio je Bogdanović, te dodao:

bogdan bogdanović-kamp
Bogdan Bogdanović je govorio o brojnim temama na Kampu (FOTO: Starsport)

– Nastaju tu i velika prijateljstva, sigurno je da svi nose lepa iskustva. Vratim se u svoje detinjstvo i setim se kako je meni bilo u kampovima, bio sam i na Kališu i bilo mi je jako zanimljivo. Želeo sam da budem u masi klinaca, da se borim, da se takmičim, susretao sam se sa njima i kasnije. I moj cilj je sada da nastavim tu priču, osećam odgovornost, osećam da mogu da motivišem sve ove „klince“ – poručio je Bogdanović.

Na pitanje Meridian sporta da možemo da očekujemo još neke goste na kampu – Bogdanović je ostao zagonetan.

– Prethodnih godina nam je bilo malo lakše, jer je dosta njih bilo u gradu, ali sada je većina igrača otišlo. U komunikaciji smo, pokušavam da ih dovedem, ali videćemo – neka to za sada ostane iznenađenje – odgovorio je Bogdanović.

Naravno, mnoge je zanimalo i šta misli o Partizanu i da li će se vratiti u crno-beli tim?

– Nema potrebe da pričamo o mojoj ljubavi prema Partizanu, i dalje se sećam svog obećanja i stojim iza toga. Imam velika očekivanja od Željka, tako da verujem u njega i u to da će se igrači adaptirati – kaže Bogdanović.

ZVANIČNO: Partizan doveo i osmo pojačanje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Ždero: Pritisak javnosti i medija da se osvoji zlato je bio preveliki!

 

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime