ALIMPIJEVIĆ NIJE U TRCI ZA KLUPU ZVEZDE: Imam ugovor iz kog ne mogu izaći, to su sve dezinformacije!

crvena zvezda-dušan alimpijević
head coach Dusan Alimpijevic Crvena Alimpijević neće preuzeti Zvezdu (FOTO: StarsporT)

Danima unazad spekuliše se o potencijalnom nasledniku Dejana Radonjića na klupi Crvene zvezde, a čini se situacija polako razjašnjava.

Najpre se za Meridian oglasio Vlada Jovanović i poručio da ga klub nije kontaktirao, grčki meidji su najpre Sferopulosa proglasili za kandidata, a onda i otkrili da on nije zainteresovan, a sada se oglasio i Dušan Alimpijević.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde, a sada trener turske Burse, u izjavi za Telegraf istakao je da nije pregovarao sa Bursom o rastanku.

– To je kod nas prepoznatljivo, ljudi znaju pre mene šta se dešava. Ja imam ugovor sa svojim klubom iz kog je nemoguće izaći. Ja sam trener Burse, nekorektno je pričati bilo kakve dezinformacije. Ponavljam, ja sam pod ugovorom bez izlazne opcije iz koga je nemoguće izaći.

Kako je istakao, nije istina da su se vodili pregovori.

– Kažem vam ono što je činjenica, licitirati sa imenima i imati bilo kakav ozbiljan kontakt sa ljudima iz kluba to su dve potpuno različite stvari. Neko je već izbacio da sam vodio pregovore sa Bursom, to nije istina, jer Bursa nije htela da vodi pregovore, čak i pre nego što se pojavila priča o Crvenoj zvezdi. Klub je toliko bio korektan prema meni, imaju prema meni veliko poštovanje, ja imam poštovanje prema njima i najmanje što mogu da uradim je da ispoštujem taj ugovor – rekao je Alimpijević.

NOVE INFORMACIJE IZ GRČKE: Sferopulos ne bi u Zvezdu, ali zna se ko je glavni kandidat za klupu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Texas Hold’em Poker u Meridianu – Doživi novu dimenziju pokera!

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime