PROBLEM – LARKIN Turska ima novog selektora

orhun-ene
Orhun Ene je novi selektor Turske Foto: Guliver

Nakon što je iznenada sa klupe reperzentacije Turske otišao Ufuk Saridža, Turci su imenovali novog selektora Oruna Enea.

Glavni razlog Saridžinog odlaska je razmimoilaženje sa Savezom oko toga koji stranac treba da igra za reprezentaciju.

Saridža je hteo Skotija Vilbekina dok su iz Saveza forsirali jednog od najboljih košarkaša u Evropi – Šejna Larkina.

Zbog tih razlika, Saridža je morao da spakuje kofere i prepusti mesto Eneu koji je odmah ispunio želju Savezu što se može videti i po spisku košarkaša Turske koje je pozvao za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo:

Ege Arar, Doguš Balbaj, Bugrahan Tunčer, Šejn Larkin, Sertač Šanli, Tolga Gelim, Alperen Šengun, Sehmuš Hazer, Berk Demir, Doguš Ozdemiroglu, Metehan Akjel, Melih Mahmutoglu, Jigit Arslan, Metečan Birsen, Berkan Durmaz i Berk Ugurlu.

Turska će biti domaćin “balona” u Istanbulu gde će odmeriti snage sa Hrvatskom 27. novembra i Holandijom dva dana kasnije.

Direktor AO: Verujem da će biti vrhunskog tenisa u Australiji

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IVICA KRALj – Priče iz kraja #11

4 KOMENTARA

  1. U ovom slucaju svakako podrzavam Savez.. Larkin je definitivno bolji izbor. A to sto je Saridza imao neke svoje licne planove, sada moze da razmislja gde ce da ih ispuni

  2. i jedan i drugi su odlicni igravi,ali mislim da je Larkin bolji igrac i da je potrebniji Turskoj,nema zezanja,ili tako ili nikako,ali mislim da nikako nisu pogresili sto su pozvali Larkina,e sad je pianje kako ce novi selekor voditi Turke

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime