Bilo je najavljeno da će Zvezdan Mitrović napustiti klupu Asvela, ali niko nije ni pomislio da će nakon toga biti iznešen prljav veš.

Očigledno da je predsedniku Asvela Toniju Parkeru zasmetalo to što je Crnogorac pregovarao sa Bajernom.

– Postupak je u toku i ne mogu da zalazim u detalje. Očigledno je da rastanak nije u vezi sa rezultatima. Ali kad si u Asvelu moraš da razmišljaš i o slici koju želimo da projektujemo. Da pokažeš poštovanje, da znaš da rezultati nisu sve. Nikolas Batum i ja smo bili spremni da pređemo preko mnogo toga, jer smo pobeđivali. Ali neke granicu su pređene. O nekim stvarima smo pregovarali još pre no što je potpisao ugovor, morao je da ih poštuje, a nije.

Zvezdan Mitrović bi trebalo uskoro da sedne na klupu Bajerna (FOTO: Getty/
Vincent Michel / Contributor)

Podsetimo da je legendarni košarkaš do nedavno stao u zaštitu Mitrovića, ali to više nije mogao.

– S obzirom na poziciju na kojoj sam uvek se trudim da štitim trenera. Tako sam razmišljao i u januaru, uvek sam ga štitio. Iako sam i tada znao da imamo velike probleme. I došli smo do toga da više jednostavno nije moguće braniti ga.

Jedna od kapi koja je prelila čašu je i video konferencija u vezi koronavirusa na koju je trener Asvela zakasnio.

– Da, bilo je te video konferencije. Kao i sa svim drugim zaposlenima, želeli smo da objasnimo kakva je situacija u klubu u vezi sa korona virusom. Mitrović je zakasnio 45 minuta.

Predsednik Asvela je na kraju ponovio da nema ništa lično protiv crnogorskog stručnjaka.

– Nije ovo lična stvar. Zvezdan i ja nemamo nikakvih problema – zaključio je Parker.

Bivši igrač San Antonija je istakao da je Asvel izgubio oko 3.000.000 evra zbog koronavirusa i da će budžet kluba biti značajno manji naredne sezone.

ZABORAVIO ASVEL Džekson ipak ostaje u Estudijantesu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE – NBA FINALE 1993. GODINE: Džordan je ugasio “sunca” uz rekordan 41 poen po meču!

31 KOMENTARA

  1. Pa morali ste mu dati više slobode! Jeste Parker bio veliki kao igrač, ali to mu ne daje za pravo da se mesa u struku, zbog čega onda trener, zato se Mitrovic odlucio da pregovara sa drugim klubom!

  2. Pa to je cisto nepostovanje,zakasniti na konferenciju 45 minuta.Ali mislim da ipak to sto je bilo,treba da ostane unutar kluba a ne da se iznosi u javnost.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime