Evroliga je odredila 24. maj kao krajnji datum za odluku o nastavku takmičenja, ali Serhio Rodrigez sumnja da će sezona biti nastavljena.

Naime, sjajni španski plejmejker misli da će kompletna organizacija biti teško izvodljiva.

– Malo sam pesimističan trenutno, jer mislim da se Evroliga neće nastaviti. Sve je izuzetno komplikovano, jer su tu zemlje van Evropske unije, a veliki broj igrača je otišao u Ameriku, gde je situacija prilično nepovoljna. Mislim da neće biti dovoljno vremena.

Košarkaš Armanija je otkrio da nije siguran kada će okačiti “patike o klin”.

– Bliži sam kraju karijere nego početku. Bio sam srećan da dođem na toliko mesta, a sada sam u dobrom timu u Milanu. Ne znam koliko ću još igrati košarku, ali ću pokušati da ih maksimalno iskoristim – zaključio je Rodrigez.

Španac ove sezone u Evroligi postiže prosečno po utakmici 13 poena uz 5,4 asistencija.

SRBIN MOŽE DA IDE Saša Lukić napušta Torino?

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski kutak iz karantina: EURO 1976. u Beogradu, klizanje Juge posle 2:0 protiv Nemaca i rađanje „panenke“!

PRIPREME U TOKU: Startuje liga Farskih Ostrva, uz bizarna pravila!

59 KOMENTARA

    • I ja se iskreno tome nadam, da Serhio nije u pravu! Mozda sam ja preveliki optimista, ali mislim da nastavak sledi sto posto!

    • I ja se tome nadam,ostavi Serhio pesimizam za sebe ja Sam ipak optimista idemo dalje,da se nastavi?

    • covek i sam kaze da je pred kraj karijere,mislim da gubi i volju za kosarkom time i takvo razmisljanje,mogao je bar da pokaze da se nada

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime