Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske Toni Kukoč izjavio je da ne zna da li će ikada ući u Kuću slavnih u Sprigfildu i da o toj temi nema više smisla govoriti.

Danima unazad spekuliše se o tome zašto se Kukoč opet nije našao u Kući slavnih, a bio je nominovan čak osam puta.

-Treba pitati ljude koji odlučuju o tome, a ja bih stvarno voleo da znam ko su oni. Hoću li ja ikada ući u Kuću slavnih ili ne, zaista ne znam. Da li bih voleo? Naravno da bih! Eto, prošla je još jedna godina, ali se ništa nije promenilo – rekao je -Kukoč za hrvatske medije.

Kukoč je u karijeri osvojio zlato na SP 1990. godine u Argentini, a u kolekciji ima i dva olimpijska srebra (1988,1992), jednu svetsku bronzu (1994) i dva evropska zlata (1989, 1991).

Takođe je tri puta bio šampion Evrope sa Jugoplastikom, a sa Čikagom je tri puta osvajao šampionski prsten NBA lige.

-Ako moji bivši treneri, bivši saigrači i košarkaški stručnjaci govore kako spadam među najbolja 3-4 evropska igrača svih vremena, o čemu onda pričamo? Možda svi oni ne znaju šta pričaju? Ma nema više smisla govoriti o toj temi … Znaš da bi radije potrošio tu energiju da odigram partiju golfa na terenu sa 18 rupa – rekao je Kukoč na kraju.

“Šanse za nastavak Evrolige MINIMALNE, zdravlje je prioritet!”

NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA: Mirotić donirao 50.000 evra

14 KOMENTARA

  1. Kad se setim Atine 1995. godine i silaska sa podijuma za dodelu medalja jasno mi je sto vas niko nije uvrstio u kucu slavnih. Tamo borave kosarkasi, sportisti, pre svega ljudi koji jednako znaju podneti poraz kao i najvecu pobedu.
    KUCA SLAVNIH ZA KUKAVICE NIJE…….

  2. Pazi Toni da si dobar bio jesi, al’da si u 3 najbolja svih vremena u Evropi nisi!
    E sad, da zasluzujes tu kucu slavnih moram priznati zaista zasluzujes.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime