ODLIČNE VESTI: Ognjen Kuzmić prebačen na kućno lečenje

Kuzmić pušten na kućno lečenje (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak na kućno lečenje, saopštili su crveno-beli.

Saopštenje sa zvaničnog sajta Zvezde prenosimo vam u celosti:

– Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu.

Klub se još jednom zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim.

To je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

ODLIČNE VESTI: Ognjen Kuzmić prebačen na kućno lečenje
Kuzmić se oporavlja, na opšte zadovoljstvo (FOTO: KK Crvena zvezda)

Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom.

Ona glasi da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje.

KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi.

Na sreću, okončana je velikom pobedom našeg Kuzme – zaključuje se u saopštenju kluba s Malog Kalemegdana.

Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 14. jula.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime