Beograd je ove subote dobio konkurenciju u borbi za organizaciju završnog turnira Evrolige, a reč je o dva turska grada Istanbulu i Antaliji.

I dok se konačna odluka o nastavku sezone očekuje u ponedeljak kada će predstavnici 11 klubova glasati, kandidature se pojačavaju.

Do nedavno Beograd je važio za sigurni košarkaški centar ovog leta, međutim prvog dana vikenda dobio je konkurenciji.

Ipak, sve bi moglo da padne u vodu ukoliko bi se u ponedeljak dao negativan odgovor po pitanju nastavka Evrolige.

Osim ova tri grada kandidature su ranije predali Atina, Kaunas i Viljnus.

ZAKLJUČAK JE JASAN Igrači Evrolige rekli “ne” povratku na teren

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Plaši se Korone Leri Nens junior Centar Kavsa, zbog svoje bolesti ne oseća sigurno | Sportske Priče

BLIZU JE Lorenco Braun na korak od prelaska u Panatinaikos!

27 KOMENTARA

  1. Ponedeljak je dan d, dosta njih je izgleda protiv odrzavanja iako bi moglo dobro da se organizuje. Beograd ili neki drugi grad, svejedno je, nema publike, bitno da se nastavi

  2. Mislim da Beograd moze da se takmiči sa ovim metropolama, ali mi nije jasno sto se svi otimaju ako ce se igrati bez publike…i to ako se uopšte bude igralo, jel potvrđen nastavak sezone uopštee nisam ispratio?

    • Tesko da ce se nastaviti jer igraci ne zele nastavak…a ako se i kojim slucajem bude igralo u Bg dozvolice Vučko i publiku..ne moze nam niko nista..kaze on..🤥

  3. Kad bi doslo do nastavka Evrolige lako bi se nasao i domacin zavrsnice. Nevidim interes Beograda i Srbije da trose pare koje nemamo za tako skupo takmicenje koje ce pre svega biti i veoma tesko organizovati zbog svih trenutnih uslova.

    • Pogotovo u ovoj situaciji. Kad citam ovo, izgleda mi kao da sam propustio neki bitan razlog zasto bi trebalo bas mi da budemo domacini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime