Više od dva meseca svet je bio bez sporta, a vrata je otvorio UFC, potom i Bundesliga.

Ono na šta i dalje čekamo je košarka, a čini se i da košarkaši Barselone jedva čekaju da se vrate na teren.

Barem tako kaže Ante Tomić, hratski košarkaš iz redova Barselone, koja je krenula sa treninzima.

-Prvi treninzi su bili jako čudni, ali smo uspeli da pronađemo ritam i da neometano treniramo. Mislim da je povratak u Evroligu veoma komplikovan proces pošto se tu takmiče timovi iz brojnih zemalja – rekao je Tomić.

Ipak, Ante ističe da bi ACB liga mogla da bude u prednosti.

-ACB liga ima svoje prednosti jer smo svi iz iste zemlje i sa logističke strane je sve jednostavnije. Spremamo se za povratak na parket, jer svi želimo da igramo i želimo da se takmičimo – završio je Tomić.

Neočekivan odlazak: Oglasio se Zvezdan Mitrović posle otkaza u Asvelu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE – NBA FINALE 1993. GODINE: Džordan je ugasio “sunca” uz rekordan 41 poen po meču!

41 KOMENTARA

 1. Svi jedva cekamo da se nastavi sezona ali mislim da treba da budemo strpljivi jer nas verovatno ocekuje neverovatna sledeca sezona.

 2. Realno sada vidimo kolko svaki sport zavisi od ounih tribina. Slusamo gluposti kako se brinu za zdravlje igraca, a u stvari se radi o tome da jedino fudbal moze i dalje biti profitabilan bez publike.

  • Ulaznice dosta donose novca klubovima to je tačno, ali se ne slazem da fudbal moze bez publike.

  • Bukvalno … deluje mi sve dalji ovaj nastavak sporta uopste ,kako čujem dobru vest tako sutra demantuju i onda se bas smorim

  • Da, ali koliko sam video nemci polako krecu i sa kosarkom, pa se nadam da ce i ostali tako krenutio, iako je tu rizika najvise

  • Da, bitnije je da imaju mogucnost treniranja, a kad se zaigra zaigra… Svi smo u istom sosu… Sve je stalo, dok se sve vrati na normalu mora proci vreme, ali bar da se radi na tome.

  • Upravo tako , sve su to profesionalci i ne vidim da ce im biti neki problem da nastave sezonu tamo gde su stali

 3. Ima mnogo prepreka za nastavak ali verujem da ce ga biti jer nemci su dokazali da moze da ss nastavi i treba svi njihov primer da slede

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime