HUMANOST NA DELU Zvezda sprema poklone od prodaje karata za EL

Crvena zvezda će donirati poklone od prodaje karata za Evroligu (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

KK Crvena zvezda pustio je u prodaju sezonske karte koje obezbezđuju ulaz na 15 evroligaških utakmica u ’’Štark areni’’.

Cena je 5.000 dinara, a njihovom kupovinom postajete direktan učesnik u svim humanitarnim aktivnostima Crvene zvezde!

U skladu sa time u prodaju je pušten takozvani ’’evroligaški kontigent karata’’.

Interesovanje je ogromno i veliki broj zvezdaša je pohrlio na prodajna mesta da obezbedi mesto u sektoru 400 najveće dvorane na Balkanu.

Nastavljamo u istom pravcu! A, ovog puta pozivamo i vas da se direktno uključite. Svaki sektor na nivou 400 ’’Štark arene’’ zauzela su po dva igrača Crvene zvezde. Oni će se prvi i jedini put u ovoj sezoni međusobno takmičiti, za paketić i osmeh više onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Zato, menadžment kluba je podržao ideju i u saradnji sa košarkašima doneo odluku da prodaja sezonskih ulaznica za Evroligu ima i humani karakter.

Tako će pobednici u ovoj maloj igrici, na osnovu broja prodatih ulaznica za njihov sektor, pripremiti adekvatnu pomoć nekoj od organizacija kojoj je pomoć preko potrebna.

Sektor koji bude imao najviše prodatih karata kada bude završena prodaja biće proglašen pobednikom.

Dva igrača koja budu najuspešnija odlučiće kojoj ustanovi će biti uručeni pokloni i donacija u vidu sezonskih ulaznica.

Na taj način odlučili smo da prodaji sezonskih ulaznica dodelimo i takmičarsku notu, a sve sa ciljem da još jednom akcijom pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija – stoji na zvaničnom sajtu šampiona ABA i Srbije.

KK Crvena zvezda je godinama unazad bio učesnik brojnih humanitarnih aktivnosti. Koristivši snagu svog brenda, uticaj na javnost i zvezdaše, crveno-beli su često bili na pravom mestu i u pravo vreme. Neke od takvih aktivnosti su bile – Posete dečjoj onkologiji, poseta Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, poseta dečjem svratištu, brojne akcije sa klupskim partnerom Specijalne olimpijade Srbije, učešće u Evroliginim ’’One Team’’ projektima, posete institutu za majku i dete…

CRVENO-BELI PAROVI ZA KOJE MOŽETE GLASATI KUPOVINOM EVROLIGINOG PAKETA ULAZNICA:

Beron i Jovanović – sektor 401
Dženkins i Kuzmić – sektor 402
Lazić i Odžo – sektor 403
D. Braun i Čović – sektor 404
Davidovac i Perperoglou – sektor 420
Nenadić i L. Braun – sektor 421
Gist i Simanić – sektor 422
Dobrić i Faje – sektor 423

Podsetimo, prodaja paketa po ovim cenama traje do 20. septembra. Kada se prodaja okonča, crveno-beli prvotimci će započeti svoje humanitarne akcije zahvaljujući navijačima.

Prodajna mesta na kojima možete da kupite karte su: klupske prostorije na Malom Kalemegdanu i TC Ušće, prodajno mesto tickets.rs.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Rivali Srbije za četvrtfinale Mundobasketa | Svetsko prventsvo u košarci 2019

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime