Trener Baskonije Duško Ivanović je u razgovoru sa španski As poručio da svoju ekipu sprema sa ciljem da osvoje titulu.

Ivanović se u decembru vratio Baskoniju i ističe da uživa u Vitoriji.

– Veoma sam zadovoljan novim mandatom u klubu. Osećam se prijatno, kao kod kuće. Klub je mnogo porastao, iako u njemu nema previše novih lica – rekao je Ivanović.

Još uvek nije poznato hoće li uopšte biti nastavljeni ACB i Evroliga, ali to crnogorskom stručnjaku ne smeta da motiviše svoje igrače.

– Koliko mi treba vremena da spremim ekipu za eventualno završnicu šampionata? Nije važno koliko mi treba vremena, jer mi ga neće dati. Važno je da ovo koje imamo iskoristimo najbolje što umemo, sa jednim ciljem na umu. Želimo da osvojimo titulu, ako se šampionat nastavi. Moramo razmišljati isključivo o sebi, a ne o Realu, Barsi i drugim rivalima. Da imam mogućnost da odlučim, tražio bih mnogo više vremena, ali znam da ga ne mogu dobiti, tako da o tome ne razmišljam – objasnio je Ivanović.

U ponedeljak bi trebalo da bude doneta odlkuka o sudbini Evrolige.

Baskonija je u najjačem evropksom takmičenju na deobi devetog mesta, dok u ACB ligi zauzima osmu poziciju.

PARKER O SMENI MITROVIĆA “Neke granice su pređene”

OBAVEZNO POGLEDAJTE – NBA FINALE 1993. GODINE: Džordan je ugasio “sunca” uz rekordan 41 poen po meču!

DŽOŠUA DOLAZI U HRVATSKU Spektakl za svetsku titulu u komšiluku

 

37 KOMENTARA

  1. Svakako ces imati bolju sezonu nego sto su oni imali tokom ove sezone. Uopste mi se nije svidjao nacin na koji su igrali do pocetka korone

    • Nije da nije nemoguce nego nije nikako moguce. Pa oni su pod vodjstvom Duska Ivanovica po prilicno unazadjeni u igri u odnosu na predhodne sezone.

    • Lepe su to ambicije ali da li su moguce. Svakako je dobro imati takve ambicije ali nemojte biti razocarani ako ne uspete ipak niste najaci u ligi

  2. Uh,kolike planove ima ovaj covek,samo mislim da ce ostati neostvareni.U pravu je jedino sto kaze da je vremena malo ali ga treba pametno iskoristiti.

  3. Haha, nasmeja me covek! Daleko je Baskonia od ozbiljnog kandidata za titulu, pre ce osvojiti Valencia nego što bi to bila Baskonia! Po mom ukusu Ivanović forsira stil koji se koristio u prosloj deceniji Evropske kosarke, a to je zastareo metod rada!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime