“Luda glava” NBA lige na pragu Klipersa

demarkus kazins-hjuston rokits
Demarkus Kazins je na pragu ugovora sa Los Anđeles Klipersima Foto: Guliver

Procena stručnog štaba Los Anđeles Klipersa je da je timu neophodan još jedan centar zbog čega su otvoreni pregovori sa “ludom glavom” NBA lige Demarkusom Kazinsom.

Nekada jedan od najboljih centara sveta je godinama u padu. Što zbog povreda, što zbog mentaliteta i karaktera koji mu nikada nisu dozvolili da napravi karijeru koja mu se predviđala.

Dobro je to izgledalo u Sakramentu i delimično i Golden Stejtu i Nju Orelansu, ali je u Hjustonu podbacio pa je zato i otupušten.

Trenutno je slobodan košarkaš što bi da iskoriste Los Anđeles Klipersi koji bi doveli konkurenciju Ivici Zupcu i Seržu Ibaki na centarskoj poziciji.

Deluje da bi to mogao biti pravi odgovor na centarsku liniju Los Anđeles Lejkersa koja je verovatno i najjača u čitavoj ligi (Dramond, Herel i Mark Gasol).

U ovom trenutku Klipersi i Kazins pregovaraju o ugovoru na 10 dana koji bi mogao da preraste i u saradnju do kraja sezone.

Za sada pregovori dve strane idu u dobrom smeru, ali će tek naredne nedelje biti poznato da li će Kazins potvrdno odgovoriti na ponudu ili ne.

Poznat datum NBA drafta

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KOJI JE TVOJ LIMIT? Meridian Holdem Poker

6 KOMENTARA

  1. Njima treba dobar centar to je jasno ali je ovaj čovek daleko od svoje forme u kojoj je ranije bio i više se svadja na terenu nego sto igra kosarku ,videli smo Kazinsa i u Houstonu ,pardon nismo ga videli ne primeti se na terenu kad igra

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime