Dejan Davidovac, krilni košarkaš Crvene zvezde. veruje da igrači u ovom trenutku nisu spremni za nastavak sezone.

Košarka je širom sveta prekinuta u martu, a klubovi se polako vraćaju treninzima.

Crvena zvezda je najpre nedelju dana trenirala na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, a zatim se vratila u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

– Bila je velika pauza, niko od nas to nije očekivao. Vreme smo provodili uglavnom kao i svi – kod kuće. Nismo se kretali tamo gde ne moramo. Sada smo se konačno vratili na teren – rekao je Davidovac za klupski sajt.

On je istakao da velika pauza nije bila prijatna.

– Sigurno da je teško. Ne pamtim da smo nekada imali baš dva meseca pauze. Polako se vraćamo, ne znamo šta će biti, ali očekujemo da se konačno donese odluka o nastavku takmičenja – da li će ili neće – rekao je Davidovac.

Na kraju je Dejan otkrio da će ekipi trebati malo vremena kako bi postala spremna za nastavak sezone.

– Videlo se na testovima da smo daleko od bilo kakve forme i bilo kakvog takmičarskog ritma. Pokušavamo da se vratimo, sada smo bukvalno na pripremama pred pripreme. Nismo nikada bili u ovakvoj situaciji, trudimo se da uđemo u takmičarski ritam.

Krilni košarkaš je rekao da se on lično oseća dobro i da nije imao nikakvih problema tokom karantina.

Kešelj o najzanimljivijim momentima: Pešić i spa centar, Gasol, Spanulis…

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski kutak iz karantina – 10. epizoda: Evropsko prvenstvo 2016. godine

49 KOMENTARA

  1. Vratili se treninzima bez pola ekipe i sad pricaju kako ne mogu da udju u ritam. Vama bas ne odgovara da se ovo nastavi

  2. Izgleda da kod kuce nisu se bas pridrzavali treninga,jer su im testovi bili katastrofalni.Trebace njima mnogo da se vrate u formu.

  3. Pa ako se prvenstvo nastavi,morace uskoro da budu potpuno spremni,sada mogu da treniraju i moraju svi da daju maximum.

  4. Bojim se da ce biti dosta povreda, sto im nikako ne ide u prilog. Treba ipak vremena vratiti se na staro, i biti u dobroj formi.

  5. Niko nije u formi, svi su bili na toj pauzi, i svima ce trebati vremena da se u istu vrate. Nadam se da ce to uskoro i da se desi.

    • bice svi spremni za nastavak lige. Imaju mesec dana da se spreme, sto je sasvim dovoljno vremena

    • Ne znam sta je za tebe brzo, ali trebace vise od dve nedelje da se koliko toliko vrate na staro.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime