Vlado ide u Rusiju: Umesto profesije, Meridian mi ispunio san!

Akcija Meridian Mundijal obradovala je našeg 11. igrača! Sportski novinar Vlado iz Nikšića više 20 godina redovno prognozira rezultate, ali prilikom uručivanja karte za put u Rusiju rekao nam je kako nije ni znao da je uopšte bio među kandidatima.

“Ja sam iz nekog razloga shvatio da se samo oni koji pogode tri tačna rezultata nalaze u nekoj kombinaciji da budu među putnicima za Rusiju”, rekao nam je Vlado pre nego što je objasnio kako je 15-ak dana kasnije saznao da je dobio kartu za Mundijal.

Naš sagovornik, ali i kolega navodi kako se uvek nadao da će kroz profesiju sportskog novinara dobiti priliku da uživo odgleda evropsko ili svetsko prvenstvo u fudbalu, ali da se to nije desilo uglavnom iz finansijskih razloga.

Meridian Mundijal: Milan putuje u Rusiju! Osećaj je neprocenjiv!

S obzirom da Crna Gora ove godine neće biti učesnik Mundijala, Vlado kaže da će navijati pre svega za komšije, Srbiju i Hrvatsku, a nada se i da će predstojeće takmičenje biti specifično na potpuno drugačiji način u odnosu na neka prethodna.

Takođe, seća se i prvog Evropskog prvenstva 1984. godine “kada smo izgubili od Danaca 5:0 i od Francuza 3:2 uz fenomenalan gol Platinija iz slobodnog udarca”, dok navodi i “spektakularni” Svetski kup dve godine kasnije u Meksiku.

Vlado, inače strastveni navijač Liverpula, što jasno pokazuje i duks u kojem je stigao na razgovor, na kraju poručuje svim ostalim igračima da na prognoziranje rezultata gledaju kao na zabavu i razlog za okupljanje sa društvom.

FIFA obeležila 100 dana do Mundijala: Maradona, Stanković i Vladimir Putin (VIDEO)

Do početka Svetskog prvenstva u Rusiji deli nas malo više od tri meseca, ali Meridian će svakako obradovati još nekoliko igrača.

Sve što je potrebno da uradite kako biste imali šansu da se nađete u avionu za Mundijal jeste da prognozirate najmanje tri tačna rezultata na tiketu iz Meridian Mundijal lige. I ne zaboravite – kao što vas je i Vlado podsetio – nije važno da li je tiket dobitan ili nedobitan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime