Zašto je 57. Superboul specifičan i šta možemo očekivati?

6
Foto: Meridian

Na redu je 57. Superboul i neverovatna ponuda u Meridianu!

Stejt Farm stadion u Arizoni će u noći između nedelje i ponedeljka biti svetska prestonica sporta, jer je na redu 57. NFL Superboul, koji će ove godine gledati više od 1.1 milijarde ljudi širom sveta.

Tri su stvari najvažnije pred duel Kanzas Siti Čifsa i Filadelfije Iglsa, zbog koga zapadna, a i dobar deo istočne hemisfere neće spavati:

Ovo je drugi put da se Kanzas i Filadelfija sastaju za legendarni trofej Vins Lombardi, a prvi put da se jedan preko puta drugog takmiče dva rođena brata

Čuveni koncert na poluvremenu biće rezervisan za Rijanu

Meridianbet je za ovaj globalni spektakl spremio specijal sa neverovatnih 544 različitih opcija za klađenje – više i od najjačih američkih kladionica + BONUS PONUDA!

Ono što se u Meridianovoj ponudi za klađenje na Superboul nalazi zadovoljiće apsolutno sve zaljubljenike u najpopularniji američki sport.

Naravno, tu je klađenje na konačni ishod – trenutni favorit je Filadelfija sa kvotom 1.86, dok se šanse Kanzasa procenjuju na 2.10. Ukupan broj poena procenjuje se na 51.5.

Međutim, broj drugih zanimljivih opklada u Meridianbet Superbowl LVII specijalu zaista je neverovatan.

Izdvojimo neke od opcija:

Ko će biti MVP Superboula

Način prvog poena

Igrač postiže touchdown

Broj sack, safety i field goal poena

Najveća prednost na meču

Ishod bacanja novčića za početni udarac

Broj dresa igrača koji će postići touchdown (više ili manje od 11.5)

Koji će trener prvi tražiti challenge

Boja Gatorade napitka kojim će se tradicionalno „politi“ trener pobedničke ekipe

Po svemu sudeći, Filadelfija jeste blagi favorit, ali ako se u nekom sportu apsolutno ništa ne zna da poslednje sekunde, to je upravo američki fudbal.

Dobro se sećamo ludih završnica u prethodnih nekoliko sezona, a u mnogima od njih glavnu reč upravo su imali finalisti 57. Superboula.

Možda se Superboul igra 57. put, ali zato će prvi put u istoriji na dve suprotstavljene strane biti dva rođena brata. Džejson i Trevis Kelsi ovoga puta sasvim sigurno neće navijati jedan za drugoga. Džejson je prvi obezbedio konferencijsku titulu sa svojim Iglsima, a onda je mogao da prati i šta radi njegov brat. Sada će, ipak, nastupati jedan protiv drugoga.
A do tada, šta god vam padne na pamet da odigrate – Meridian kvotu ima. Takođe, ima i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE za sve novoregistrovane korisnike, u iznosu od čak 2.000 RSD i to bez uslova!

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime