Meridian odveo još četvoricu na Mundijal! Jesi li ti jedan od njih?

Meridian Mundijal

Bliži se Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a Meridian ne prestaje da iznenađuje svoje igrače! Još četiri kladioničara iz Meridiana će imati priliku da Svetsko prvenstvo u Rusiji gledaju UŽIVO!

Izvukli smo nove dobitnike Meridian Mundijal promocije, koje ćemo odvesti na Svetsko prvenstvo u Rusiju! U našoj specijalnoj Meridian Mundijal emisiji legende su nam pomogle da odredimo ko ide na SP!

MERIDIAN TE VODI NA MUNDIJAL! JOŠ UVEK IMAŠ ŠANSU DA ODEŠ U RUSIJU!

Dule Savić i Milivoje Ćirković su izvukli:

JOVANA M. iz Niša (ID: 1517771)
MILOŠA M. iz Beograda (ID: 1058692)
VLADA P. iz Nikšića (ID: 1011857)
MILANA T. iz Banjaluke (ID: 1330050)

Ovo naravno nije sve! Naša Meridian Mundijal akcija se nastavlja, možeš i dalje da odeš u Rusiju! Odigraj jedan tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige i to je sve što ti je potrebno da bi otišao na Mundijal!

TRI PARA I MOŽEŠ U RUSIJU! ŠTA ČEKAŠ? 

Nije potrebno da braniš kao Nojer, asistiraš kao Azar ili daješ golove kao Nejmar da bi otišao u Rusiju! Potreban ti je samo jedan tiket i malo sreće!

Naši srećni dobitnici će imati SVE ŠTO JE POTREBNO u Rusiji! Obezbeđen im je avionski prevoz i smeštaj, a karte za utakmicu se naravno podrazumevaju. Osim toga organizovaćemo im i druženja i izlete u Moskvi, tako da je jedino što im je potrebno pasoš!

A za sve one koji prate i našu Meridian UŽIVO emisiju nije nova vest da ćemo u njoj već u ponedeljak imati novo proglašenje dobitnika! Ovoga puta u pitanju je Svi na Final Four akcija. U njoj je potrebno da odigrate jedan tiket sa četiri para iz NBA, Evrolige ili Evrokupa i imate šansu da dobijete kartu za F4 Evrolige u Beogradu!

Budite uz nas u ponedljak i ostanite uz Meridian – jer vas on vodi na sve sportske spektakle!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime