Meridian Mundijal: Drugarica koja osvaja putovanje!

0

Ekspedicija za Moskvu dobila je nove članove. Polako privodimo kraju popunjavanje spiska putnika a ovih dana smo dobili nova imena. Još nekoliko ljudi koji su u okviru akcije Meridian Mundijal izborili priliku da gledaju uživo Svetsko prvenstvo!

Naš novi dobitnik je Miloš iz Beograda a fantastična priča se krije iza njegovog odlaska u Rusiju. Miloš voli da se kladi onlajn i kako je priznao, nije mu prioritet bilo igranje tiketa u ovoj akciji. On je svoje tikete sastavljao a na računu ostavljao poseban budžet za Meridian Mundijal akciju.

Taj budžet je trošila njegova drugarica, kojoj sada može da se zahvali na karti za Moskvu. Uostalom, poslušajte kako je to sve izgledalo. Detaljno nam je opisano kako je funkcionisala ova šema u kojoj je prigrabljena karta za najveći sportski događaj ove godine.

UČESTVUJ – IDI NA MUNDIJAL!

Kada već ide tamo, bila je idealna prilika da nam Miloš ispriča svoja zapažanja o fudbalu i Mundijalu. Kao i mnogi drugi misli da je Brazil jedan od favorita, da Srbija mora da savlada Kostariku i da će borba sa Švajcarcima biti za drugo mesto.

Kako nam je rekao, voleo bi da se u avionu za Rusiju nađe Aleksandar Katai. Momak iz Sombora je zabeležio neke nastupe u kvalifikacijama, pao u drugi plan u Alavesu a sada je u Čikagu. Kod Veljka Paunovića će probati da nađe staru formu i ode do Rusije.

https://www.youtube.com/watch?v=InMY7b-HC7A

Miloš je pričao o Belgiji kao jednom od favorita iz senke, o Aleksandru Kolarovu, Davidu Silvi i Lionelu Mesiju. Kako je istakao da mu je Argentinac omiljeni fudbaler logično je bilo da ne očekuje titulu za Portugal i Kristijana Ronalda.

Njegovi drugari su sa oduševljen ispratili njegov dobitak i sada imaju isti cilj, da se i oni nađu u avionu koji leti do Rusije. Tamo možeš da budeš i ti, ukoliko odigraš minimum tri para iz Meridian Mundijal lige i uplatiš minimum 50 dinara/0.5 evra/1 BAM na takav tiket!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime