Meridian brine i o regionu: Medicinska oprema donirana crnogorskim opštinama

meridian-humanitarna-pomoc
Meridian je donirao medicinsku opremu crnogorskim opštinama (Foto: Meridian

Kao i čitav svet, naš region već mesecima zaokuplja pitanje pandemije i mogućnosti zdravstvenih sistema da epidemiju kontrolišu kako bi se život vratio u normalu.

Meridianbet, tehnološka kompanija i lider u priređivanju igara na sreću već dve decenije sa velikim uspehom posluje u zemljama regiona. Sada sa divljenjem prati i pomaže nadljudske napore lekara i medicinskih sestara da se, suočeni sa radom u tri smene i prijemom zaraženih mimo svih smeštajnih kapaciteta, izbore sa do sada najvećom pošasti XXI veka.

I to ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu – prevashodno Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kada je reč o našoj zemlji, zaposleni u Meridianu u prethodnih nekoliko dana posetili su Infektivnu kliniku Beograd, kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu i Smederevskoj Palanci. Tom prilikom uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme.

Ova kompanija je nedavno, u znak solidarnosti, uputila vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se što pre izborila sa pandemijom.

Meridian je donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Volonteri zaposleni u ovoj kompaniji već mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva. Isto je učinjeno i narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje Meridianova priča humanosti i solidarnosti.

Od kako je velika zdravstvena kriza počela, ova kompanija se višemilionskim donacijama našla u nevolji stanovnicima više od 100 gradova i opština na celom Balkanu.

Nije samo Fener, Gudurić na meti još dva kluba

Obavezno pogledajte: PAPAGAJ KOKI DOBIO ZAMENU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #33

3 KOMENTARA

  1. svaka vam cast ljudi,ne samo sto pomazete Srbiji,nego i region,mnogo je to para koliko ste do sada dali,i dalje ne stajete,to je humanost na delu,mnogo ima u Srbiji jakih firmi,ali se nisu uradele sto i Meridian,svaka cast jos jednom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime