Furiozni Lacio i Lion, golovi na Benito Viljamarinu!

Sergej Milinković-Savić najavljuje bespoštednu borbu za Skudeto (Photo: Paolo Bruno/Getty Images)

Možda je danas četvrtak, ali to ne znači da fudbala baš nema. Ima ga sasvim dovoljno, što se vidi i po današnjem top 5 tiketu.

Izabrali smo pet najigranijih parova i stavili na tiket, a kvota 17.98 je sasvim dobra za ovako fudbalski siromašan dan.POSLUŠAJTE NOVI EVROGOL PODKAST – GAJIĆ I IVANIĆ U ZVEZDI, JANKOVIĆ NAPUSTIO PARTIZAN I JOŠ MNOGO TOGA!Lacio – Empoli, 2+ prvo poluvreme (kvota 2.18)

Lacio je favorit u Seriji A protiv Empolija, a mi ne verujemo u onu da je pare bacio svako ko se kladio na Lacio. Sergej Milinković-Savić je opet u dobroj formi i vi verujete da će Nebeskoplavi lako postizati golove na ovom meču.

Gengan – Lion, G2+ (1.61)

Lion u Kupu Francuske želi da preskoči Gengan i to će morati da urade na gostovanju. Vi verujete u to da će postići bar dva gola, a ako je već tako, zašto ne pojačati kvotu i staviti na tiket 2&2+?

Betis – Valensija, GG (1.88)

U Kupu kralja smo već imali Klasiko, ali i ovde bi trebalo da bude interesantno. Betis će ugostiti Slepe miševe i očekujemo da će biti ujednačen okršaj, zašto ne i golovi na obe strane?

Furiozni Lacio i Lion, golovi na Benito Viljamarinu!

Akhisar – Kasimpaša, 3+ (1.77)

Tursku Superligu možda ne pratimo toliko detaljno koliko Španiju ili Italiju, ali golove bismo mogli da očekujemo u okršaju dva ovako ujednačena tima.

Atromitos – AEK, 2-4 (1.54)

U Grčkoj je AEK prošle godine osvojio titulu, a ove sezone teško da će to ponovo uspeti. Ipak, protiv Atromitosa jesu favorit i ako ništa drugo, realno je da vidimo dva do tri gola u mreži domaćih. Ako već niste sigurni u to, ovih 2-4 golova je sasvim solidna kvota.

Furiozni Lacio i Lion, golovi na Benito Viljamarinu!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime