Kladi se na Zvezdu i osvoji Mercedes!

Pogodi najveću kvotu
Mercedes C Klase

Ovo je prilika da iskoristite Zvezdinu ulogu autsajdera protiv PSŽ-a i osvojite Mercedes C klase!

Crvena Zvezda je svoju avanturu u Ligi šampiona započela herojski. Nerešenim rezultatom protiv Napolija u Beogradu. Prvi bodovi su u džepu a glavno pitanje trenutno je da li tim Vladana Milojevića može do iznenađenja i u Parizu protiv Pariz Sen Žermena.

Da, da… Znamo… PSŽ sa Nejmarom, Kavanijem, Mbapeom je ogroman favorit, ali nekad pobednika odlučuju borbenost i srce a ne ko je na papiru bolji. A Zvezda je protiv Napolija pokazala da ume da se bori svih 90 minuta.

Kvote na Crvenu Zvezdu su ogromne! Dvojka je čak 25.0!

Ukoliko imate vere u tim Crvene Zvezde, ovo je idealna prilika da osvojite Mercedes!

Naime, Meridian kladionica organizuje takmičenje „Pogodi najveću kvotu i osvoji Mercedes“. Potrebno je sastaviti tiket od 6 ili više parova, proći tiket i prvog dana 2019. godine, tiket sa najvećom ukupnom kvotom njegovom vlasniku donosi novi Mercedes C klase. Kako se kaže „Tiket skroji – Mercedes osvoji“.

Zvezda daje gol u prvom je 4.40. Zvezda daje prvi gol je 7. gg3+ je 2.65. Mnogo dobrih kvota za one koji veruju u čudo zvano Zvezda.

Stavite Zvezdu i još makar 6 utakmica na svoj tiket i lov na Mercedes može da počne. Čini nam se da će najveći broj pokušaja biti sa popularnom „pantljičarom“. Ako niste ljubitelj fudbala, probajte sa košarkom, američkim fudbalom, odbojkom, šahom ili kriketom. U ponudi Meridian kladionice ima preko 20 različitih sportova.

Ako baš ne uspete da „ubodete“ najveću ukupnu kvotu tu su nagrade za drugoplasiranog i trećeplasiranog. Drugi tiket sa najvećom ukupnom dobija Skuter Pijađo a bronzani tiket donosi TV od 42’’.

Mnogo razloga da probate da sastavite tiket sa najvećom ukupnom kvotom. Minimalna uplata je 50 dinara tako da imate priliku da se lepo raspišete i novu 2019. godinu dočekate u potpuno novom Mercedesu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime