Kladi se na Rusiju – a ako Hrvatska prođe vraćamo ti novac!

Rusija protiv Španije
MOSCOW, RUSSIA - JULY 01: Vladimir Granat, Aleksandr Erokhin and Aleksandr Golovin of Russia celebrates victory following the preanlty shoot out during the 2018 FIFA World Cup Russia Round of 16 match between Spain and Russia at Luzhniki Stadium on July 1, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Rusija je uspela da uradi nešto za šta su mnogi mislili da je nemoguće – da izbaci Španiju sa Svetskog prvenstva. Ako veruješ da “Zbornaja” sada može da prođe Hrvatsku – iskoristi najbolju kvotu u Meridianu.

To naravno nije sve, jer ako se desi da Hrvatska prođe dalje na penale – Meridian će svima koji se klade na prolaz Rusije vratiti uloženi novac. Neki veruju da će Modrić, Rakitić, Mandžukić i objektivno bolji hrvatski tim doći do pobede, ali uz domaći teren možda Golovin, Akinfeev, Čerišev i drugovi mogu da dođu do pobede?

Što se tiče samog meča Rusija će imati ogromnu podršku sa tribina, ali je i pored toga tim Zlatka Dalića izuzetan favorit. No i Španci su mnogima delovali kao tim koji će vrlo lako dobiti domaćina ovog Mundijala, pa je Akinfeev odveo svoj tim dalje. Ako pak veruješ da Rusi mogu u prvih devedeset minuta da dođu do pobede – mega kvota u Meridianu je  4.30.

A ako se desi da Rusi povedu u prvih 10 minuta možeš 12 puta uvećati svoj ulog. Hrvati su u svojim mečevima imali ovakve situacije, setimo se samo četvrtfinalnog meča sa Danskom u kome su dva gola pala u prva četiri minuta!

Kao i na svim ostalim mečevima u nokaut fazi Svetskog prvenstva i na ovom meču možeš da dupliraš novac ako se kladiš da će sudija konsultovati VAR.

KLADI SE NA VAR SAMO U MERIDIANU 

Pred ovaj meč Rusi mnogo očekuju, a još od vremena Sovjetskog saveza reprezentacija nije stigla ovako daleko. Sada se već bude stare ambicije i mnogi veruju da ovaj tim može i do samog kraja. Ako se to desi – Rusija će goreti, a ti možeš dobro da napuniš džepove jer je kvota na to fenomenalna.

Meč samo što nije počeo! Požuri i uplati tiket! Ili više voliš da se kladiš uživo?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime