Košarkaška sezona bliži se kraju, a situacija sa ABA ligom je i dalje neizvesna. Ipak, to nije sprečilo Cedevita Olimpiju da se pojača.

Novi potpis ekipe iz Ljubljane iznuđen je povredom Mangoka Matijanga, koji je doživeo dvostruki prelom noge tokom priprema, pa je  Cedevita tragala za novim centrom

Izbor je pao na iskusnog krilnog centra Džeroda Džonsa (30, 206 centimetara).

-Posle povrede Mangoka Matijanga prosto na tržištu nije bilo igrača koji bi lako mogao da uskoči na to mesto. Zato smo odlučili da malo idemo u suprotnom smeru i doveli Džeroda Džonsa. On može da igra na obe visoke pozicije i primarna mu je pozicija ‘četiri’, mada može da bude i pokretna ‘petica’ ako bude potrebno. Ojačaće nas, ali ćemo morati i da malo promenimo igru i da ‘promešamo’ pozicije drugim igračima-, rekao je sportski direktor kluba Sani Bećirović.

Džons je u dosadašnjoj karijeri, između ostalog igrao za Darušafaku, Monako i Karšijaku, a u timu iz Ljubljane biće jedan od iskusnijih.

ABA LIGA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM: Kakva je sudbina regionalnog takmičenja?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PERICA OGNjENOVIĆ – Priče iz kraja #07

7 KOMENTARA

  1. pojacavaju se ekipe i dalje,a ABA je neizvesna jos uvek,na kraju kada se uopste i ne igra to ce biti skandal,a sve zbog Partizana i Zvezde

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime