ISTORIJA JE ISPISANA: Kendis Parker je prva košarkašica na naslovnici NBA 2K!

kendis parker-nba 2k
NBA 2K nikad zanimljivija (FOTO: Guliver Images)

Bivša WNBA košarkašica je prvi sportista iz ove lige koji će se naći na omotu novog NBA 2K.

Krilo Chicago Sky-a će postati glavno lice NBA 2K22, i to u pravom trenutku jer WNBA ove godine slavi 25 godina od osnivanja.

Parker je bila šest puta učesnik WNBA All-Star-a, dva puta MVP lige i MVP velikog finala 2016. godine.

Definitivno zaslužan predstavnik ženske košarke. Ovih dana je možemo gledati kako komentariše NBA mečeve sa kolegama Šekil O’Nilom i Dvejn Vejdom na TV mreži TNT.

WNBA liga je dodata u NBA 2K pre tri godine, a najboljim košarkašicama nije trebalo mnogo da dobiju svog predstavnika na prednjoj strani najpopularnije košarkaške simulacije.

Kompanija 2K Sports je počela da izbacuju različite omote za različite verzije igara, tako da nećemo samo Kendis videti u prvom planu. Prošle godine, NBA 2K21 je imao Dejmijena Lilarda na omotu za konzole prethodnih generacija, Zajon Viliamson je bio na PS5 i Xbox Series X/S verziji, a Kobi Brajant na ”Mamba Forever” ediciji.

Ovoga puta, na standardnoj verziji će se pojaviti Luka Dončić, dok će edicije posvećene sedamdesetpetogodišnjici NBA lige imati Karima Abdul Džabara, Dirka Novickog i Kevina Durenta.

Ljubitelji NBA-a u Japanu će dobiti specijalnu verziju sa zvezdom Vašington Vizardsa Ruijem Hačimurom. NBA 2K22 izlazi 10. septembra za PS5, PS4, Nintendo Switch, PC i Xbox konzole.

Meridian/RUR

OČEKUJTE SPEKTAKL: Lebron Džejms konačno stiže u Fortnite!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SLAVIŠA JOKANOVIĆ | Priče iz kraja #39

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime