Kako Zvezda napada Radnički i Napoli? Milojević bez pola tima, evo ko će dobiti šansu!

Zvezda Napoli Radnički

Crvena zvezda ima velike probleme pred dva jako važna derbija – onaj u Nišu sa Radničkim kao i duel u Napulju u okviru Lige šampiona.

Protiv Radničkog u timu sigurno neće biti Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Dušana Jovančića i Gorana Čaušića, kao ni heroja pobede nad Liverpulom Milana Pavkova. Ričmond Boaći se tek oporavio od povrede i verovatno će meč u Nišu početi Nikola Stojiljković, dok će Ganac biti na klupi.

DERBI SUPERLIGE I NAJBOLJE KVOTE NA NJEGA!

Ipak očekuje se da Boaći bude potpuno spreman za Napoli i da počne meč na San Paoliju. No, kako će izgledati sastav za predstojeće duele?

RADNIČKI: Ebisilio i Simić sigurni, Marin odmara!

Videli smo da je Crvena zvezda u nekim mečevima ove sezone igrala sa drugim timom, ali u derbiju sa Radničkim to neće biti slučaj. Eventualno će Zoran Popović stajati na golu, ali najverovatnije će Milan Borjan stajati na golu.

Milan Rodić je nastupio na meču reprezentacije, ali već je dovoljno odmoran za ovaj meč i biće u startnoj postavi. Umesto Vujadina Savića u postavu će upasti Srđan Babić, a u veznom redu će povređene Jovančića i Čaušića zameniti Jovičić.

Kako Zvezda napada Radnički i Napoli? Milojević bez pola tima, evo ko će dobiti šansu!

Lorenco Ebisilio o kom smo pisali u prethodnim danima će se boriti za mesto u timu za meč sa Napolijem sa Veljkom Simićem, ali će u Nišu verovatno obojica na teren. Marko Marin će po našim informacijama odmarati, a Ben se vraća u pogon.

A PRED NAPOLI SMO VAM SPREMILI SJAJNU PONUDU!

NAPOLI: Boaći napred, Pavkov putuje, Simić i Srnić prve izmene!

Za meč sa Napolijem se očekuje da će medicinski tim crveno-belih učiniti sve da oporavi Vujadina Savića i Milana Pavkova. Ipak jako je malo verovatno da će dvojica ključnih igrača tima uspeti da se oporave dovoljno da budu spremni za 90 minuta igre. Čak bi i Čaušić na klupi značio da u poslednjih pola sata odmeni Krstičića ili Jovančića na klupi.

Kako Zvezda napada Radnički i Napoli? Milojević bez pola tima, evo ko će dobiti šansu!

Odbrana će biti ista koja se očekuje i u duelu sa Radničkim, kao i centralni deo veznog reda. Očekujemo da će Lorenco Ebisilio početi meč, a da će na bokovima biti Ben i Marin. Ukoliko se ispostavi da Crvena zvezda sa Ebisiliom ne može fizički da odgovori Napoliju, verovatno će umesto njega ući Slavoljub Srnić. U tom slučaju bi se Ben prebacio na “desetku”.

A IGRA SE I VEČITI DERBI U KOŠARCI!

Napred će početi Ričmond Boaći, od koga se očekuju i neki minuti u Nišu, a Milan Pavkov će biti podrška sa klupe.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime