Kako se Zvezda spremala na San Paoliju? (GALERIJA)

Crvena zvezda Napoli trening

Crvena zvezda je sa 20 igrača stigla u Napulj, a i Vladan Milojević ima velikih problema sa sastavom tima zbog velikog broja povređenih igrača.

Na put je pošlo 20 igrača,a u sastavu nisu Ričmond Boaći, Vujadin Savić, Filip Stojković i Goran Čaušić, dok su neki igrači poput Jovičića, Bena i Jovančića još uvek roviti.

JOŠ MALO JE OSTALO! KLADI SE NA ZVEZDU!

Ipak pobeda bi Crvenoj zvezdi skoro sigurno osigurala drugo uzastopno proleće u Evropi. Trener Vladan Milojević je dan ranije doputovao sa svojim timom u Italiju, a u sredu je tim treirao na San Paoliju.

Posle ovog treninga Vladan Milojević je imao mnogo jasniju sliku o tome ko će mu biti na raspolaganju na ovom meču, a koliko vidimo svih 20 povedenih igrača je istrčalo na teren San Paolija.

Za sada ima priča da će Slavoljub Srnić početi meč na poziciji centralnog veziste jer su i Jovičić i Jovančić roviti, a u špicu će sigurno startovati Nikola Stojiljković. Boaći je ostao u Beogradu, dok je Milan Pavkov upitan i za ostanak na klupi, zbog problema sa povredom.

Meridian je za ovaj meč spremio najbolju ponudu i o tome smo već pisali, a sigurni smo da će i Vladan Milojević spremiti najbolju moguću taktiku sa igračima koji su mu na raspolaganju.

Pisali smo i o San Paoliju, a veliko je pitanje koliko će još UEFA imati strpljenja za Napolitance, s obzirom na stanje u kome je taj stadion.

5. EVO KAO SE ZVEZDA PRIPREMALA ZA OVAJ MEČ

 (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

4. EVO KAO SE ZVEZDA PRIPREMALA ZA OVAJ MEČ

3. EVO KAO SE ZVEZDA PRIPREMALA ZA OVAJ MEČ

2. EVO KAO SE ZVEZDA PRIPREMALA ZA OVAJ MEČ

(credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

1. EVO KAO SE ZVEZDA PRIPREMALA ZA OVAJ MEČ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime