Kako ovo objasniti? Igrač Brentforda u konkurenciji za promašaj sezone!

Nil Maupaj će 18. novembar 2017. dobro upamtiti! Fudbaler Brentforda je u porazu svog tima protiv Kardifa bio tragičar propustivši neverovatnu priliku za gol.

Na meču 17. kola engleskog Čempionšipa Kardif je ugostio Pčele i može se reći da su bili pravi domaćini. Toliko da su tokom prvog poluvremena pružili gostima pravi poklon u vidu gol šanse. Međutim, pomenuti Maupaj izgleda nije navikao na poklone pa je ovaj jednostavno – vratio.

Jer kako drugačije objasniti ono što se desilo u Velsu? Uostalom, pogledajte i sami o čemu se radi. Maupaj je dobio loptu i visini penala, sa njom prišao sve do ivice peterca i praznog gola, a onda šutirao pored stative. Zaista neverovatno.

Da stvar bude još gora, Kardif je već u sledećem napadu postigao gol na drugoj strani i time samo učinio da promašaj Maupaja bude još katastrofalniji. Kardif je u ovom susretu slavio sa 2:0 golovima Džoa Ralsa i Denija Vorda.

Bila je ovo deseta pobeda Kardifa u ovoj sezoni i sa 34 boda trenutno sede na trećem mestu Čempionšipa. Brentford, sa druge strane, sedi u sredini tabele sa 22 boda.