Kakav otac takav sin – Kristijano Ronaldo junior

Mediji imaju jako malo znanja o svemu što se dešava u životu Kristijana Ronalda kada on nije na terenu.

Može čovek da bude jedan od najboljih u svom poslu svih vremena a da privatan život ipak ostavi po strani. Mediji imaju jako malo znanja o svemu što se dešava u životu Kristijana Ronalda kada on nije na terenu. Jedno od troje dece Realovog fudbalera je već počelo da korača stazom koju je otac napravio.

Kristijano trenutno čeka svoje četvrto dete. Devojka Georgina Rodrigez je trudna a identiteti prethodnih žena se ne zna. Ronaldo ne želi da otkrije ko je majka najstarijeg sina, rođenog 2010. godine u Americi. Drugo i treće dete su blizanci za koje se veruje da ih je rodila surogat majka.

Real Madrid za vikend gostuje Đironi! Proveri i ostale parove!

Portugalski fudbaler ne priča često o tome i ističe da će biti dovoljno to što će svojoj deci objasniti sve što se dešavalo. A dok on čeka četvrto dete, najstariji sin, koji nosi očevo ime, počinje da trese mreže. I to na spektakularan način!

Madridska publika ga je već nekoliko puta videla na delu, kada se nakon utakmica na Santijago Bernabeu igrao sa loptom i pravio dar-mar među svojim vršnjacima. Ali, ovo nije slično tome. Sada Kristijano Ronaldo mlađi trese mreže kao tata.

Igra desnom nogom, kao i tata, a prepoznatljiv je i zamah levom rukom tokom pripreme za šut. Snage u šutu očigledno ima, iako ova lopta nije uhvaćena punom, priprema za šut izgleda prelepo i junior pokazuje talenat iako mu je tek sedam godina. Za desetak godina će sigurno ceo svet pričati o njemu. Ukoliko nasledi i radne navike od oca, gledaćemo ga na najvećim svetskim stadionima!