Juventus je favorit, ali ranjena Vučica ujeda!

Juventus Roma
(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Ovog vikenda u Evropi nema toliko velikih derbija kao u nekim prethodnim sedmicama, ali zato ima jedan vrlo važan na Apeninima! Juventus i Roma se sastaju u derbiju kola Serije A!

Lider prvenstva i aktuelni šampion Italije dočekuje Rimljane u Torinu u nadi da će nastaviti skoro perfektni start sezone. Više to nije ni start sezone jer je toliko poodmakla, a samo četiri tima u istoriji najjačih evropskih liga uspela su da ‚‚otvore” domaće prvenstvo sa 15 pobeda i jednim remijem u prvih 16 kola.

Protivnik je ranjena Roma, kojoj ne ide dobro u prvenstvu, iako sasvim dobro nastupaju u Ligi šampiona. Pred vama je pet najigranijih specijala za ovaj susret, a sigurno je da će vam neki od njih biti interesantan.

Tačan rezultat 1:0 ili 2:0 ili 2:1 (kvota 2.40)

Juventus je poznat po tome da velike mečeve igra odlično i da umeju da ‚‚zatvore” utakmicu jednom kad povedu. To bi mogao lako da bude slučaj i ovog puta i ova tri ponuđena rezultata deluju krajnje realno.

Mario Mandžukić daje gol glavom (3.20)

Pa ko bi za ovo mogao da kaže da se sigurno neće desiti? Čovek jednostavno voli velike mečeve i možda i ovoga puta baš on bude rešio meč. A glava je najbolji izbor u tom slučaju.

JUVENTUS ILI ROMA, KO JE TVOJ IZBOR?

Bilo koji igrač daje dva gola (2.40)

Ovde nam svima na pamet pada Kristijano Ronaldo. To jednostavno tako ide. Portugalac se nije nadavao golova u Ligi šampiona, pa možda to sada bude prebacio u Seriju A.

Vreme prvog kornera 0-2 minuta (8.00)

Ovde vam ne možemo mnogo pomoći. Moraćete da imate sreće da biste ovo pogodili, mada nije nemoguće ako Juve pred svojim navijačima počne jako od starta.

Bilo koji tim postiže 3+ golova (2.70)

Nešto sumnjamo da Roma može da postigne tri gola na Alijanc stadionu. Međutim i čudnije stvari su se dešavale u fudbalu, a opet, da to učini Juventus nije nimalo nemoguće. Vredi probati.

Juventus je favorit, ali ranjena Vučica ujeda!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime