Jirgen Klop, trener Liverpula, otkrio je da ima lažni nalog na društvenoj mreži Instagram.

Nemac tako proverava šta njegovi fudbaleri dele na internetu.

– Od prošlog leta imam Instagram, pratim sve moje igrače. Rekao sam Čemberlejnu da pratim njega i njegovu suprugu. Čini mi se da imaju fensi život kada ja nisam u blizini – otkrio je Klop.

Trener je od ranije protivnik društvenih mreža, a kako kaže, na tajnom nalogu ne objavljuje fotografije.

– Imam tajno ime. Jasno mi je da to i nije baš princip po kome funkcionišu društvene mreže, ali ništa ne objavljujem, ali veoma je zabavno i kada god pogledam tamo su isti momci. Dobra stvar je što nikada ne može da mi se dogodi da nekom od mojih igrača zaboravim rođendan, to je stvarno kul . zaključio je Klop.

Liverpul će u subotu od 18.30 časova igrati utakmicu 7. kola Premijer lige protiv Vest Hema.

I ALISON SE PRIDRUŽIO KRITIKAMA: Ne dopada mi se kako je Pikford reagovao…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART 5

11 KOMENTARA

  1. Dok Nike bilo društvenih mreža društveni život uživo je bio neuporedivo bolji i realnost je bila napolju a ne u kući za kompjuterom i telefonom

  2. Hahaha.. Klop je Car😁 Kakve sve ideje mu padaju na pamet.. I ja sam protivnik drustvenih mreza, jer od kada je tehnologija preuzela svet to vise nije isti svet.. Nema vise druzenja i igre po parkovima, setanja po gradu, svi smo postali kao roboti.

  3. svet je otisao u klinac sa tim drustvaenim mrezama,lazni zivoti lazne slike ,ja ne verujem u to nista.Samo sama sminka.I bolje bi mu bilo da ga nema uopste pa ni taj lazan

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime