Liščević i Lavko: Motivisane smo i spremne za plasman na SP

Jelena-Lavko
Lavko i Liščević pred duel sa Slovačkom Foto: GuliverImage.com

Žensku rukometnu reprezentaciju Srbije očekuje dvomeč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa selekcijom Slovačke.

Prvi meč je subotu, od 18 sati u Šalji, a revanš četiri dana kasnije u Beogradu, Kristina Liščević i Jelena Lavko ističu da je reprezentacija fokusirana na cilj.

-Ova tri dana smo se fokusirali maksimalno da ispunimo zadatke koji su postavljeni pred nas, kako u napadu, tako i u odbrani. Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmice, posebno u ovu prvu. Imamo puno nade u ovaj tim i očekujemo velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo voleli da se nađemo u Španiji-, poručila je Kristina Liščević, a sličnog mišljenja je i Jelena Lavko.

-Jeste da se Slovačka nije dugo pojavljivala na prvenstvima, ali nas par koje smo igrale u Mađarskoj imale smo prilike da igramo sa reprezentativkama Slovačke i mislim da su neugodan protivnik. Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo-, dodala je Lavko, prenosi RSS.

Rukometašice zadovoljne promenama, Bregar zahvaljuje na poverenju

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Nije budžet ono što može da napravi ekipu! | MOJ UGAO

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime