Da li ćemo zajedno gledati Janisa i Luku?

da-li-će-adetokumbo-u-dalas
Analitičari bi da gledaju Janisa i Luku (Photo: Stacy Revere/Getty Images)

Sezona NBA lige nedavno se završila, a već se spekuliše gde će neki od igrača koji su obeležili ovu godinu. Poznat je i datum letnje pijace, pa su spekulacija dodatno dobile na snazi.

Ljubitelje najbolje košarkaške lige na svetu sigurno najviše zanima status Janisa Adetokumba, koji je ograničeno slobodan agent, a o njegovom statusu je govorio i američki novinar i analitičar Bil Simons.

-Znaćemo sledećeg meseca da li može da potpiše supermaksimalni ugovor. Ako odluči da čeka onda će napustiti Milvoki. Ako ostaje potpisaće supermaksimalni ugovor. Ja pretpostavljam da ide ili bar drži opcije otvorenim. Durent je pokidao Ahilovu tetivu, to je nagora povreda koju košarkaš može da ima i opet je potpisao maksimalni ugovor. Tako da šta god da se desi sa Baksima sledeće sezone, dobiće Janis mnogo novca gde god da odabere da živi – rekao je Simons na gostovanju u emisiji Džejlen i Džejkobi.

Analitičar zastupa teoriju da Adetokumbo pređe u Dalas, kod Luke Dončića.

-Da sam on, išao bih kod Luke Dončića. On će biti taj sledeći momak. Bez razmišljanja bih otišao. Idem u Dalas i osvajaću titule. Ne malo titula, već četiri ili pet. Mislim da Luka ima šansu da bude među šest ili sedam najboljih ikada. Već je sa 21 godinom među najboljima. Gledajte njegovu statistiku, ako može da šutira 45% trojke u narednih pet godina, on će sa 35 godina šutirati deset od deset svake večeri – rekao je Simons.

Denver i Jokić: Početak nečeg posebnog!

OBAVEZNO POGELDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART5

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime