ILIEV ODGOVORIO SUMI: Sve je laž, razočaran sam jer sam ga uvek branio!

ivica iliev-promocija-partizan-sejduba suma
Iliev je imao šta da kaže! (FOTO: STARSPORT PHOTO SERVICE)

Više nego uzbudljiv dan kada se radi o domaćem fudbalu, a još uvek se ne nazire kraj.

Aleksandar Stanojević je podigao prašinu komentarima o Crvenoj zvezdi, a da je u Partizanu burno – postalo je jasno i ankon “ispovesti” Sejdube Sume.

Potsetimo, on je na svojim društvenim mrežama ispričao svoju verziju priče o saradnji sa Partizanom, optužio je trenera Aleksandra Stanojevića da laže o njegovim povredama, ali…

Odgovor je dobio vrlo brzo, javio se Ivica Iliev i stao na stranu Stanojevića.

– Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija – rekao je Iliev za Telegraf.

Sportski direktor je najavio oštru kaznu za Gvinejca.

– Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi – poručio je Iliev.

SUMA KONAČNO PROGOVORIO I OPTUŽIO STANOJEVIĆA: Priča da sam povređen i da ne poštujem klub, a to nije istina!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Aleksa Avramović: Kod Obradovića se greške ne prave dva puta! | S01EP22

 

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime