TOPIĆ SE POKLONIO IVANI ŠPANOVIĆ: Legendarni atletičar oduševio celu Srbiju!

Ivana Španović-olimpijske igre-dragutin topić
Ivana Španović je dobila veliku podršku (FOTO: Alexander Hassenstein/Getty Images - for IAAF)

Ivana Španović je ostala bez medalje na Olimpijskim igrama, ali dobila je brojne poruke podrške, čak i od legendarnog Dragutina Topića.

Dragutin Topić je gostovao u emisiji na Javnom servisu i tom prilikom izazvao oduševljenje čitave Srbije, zbog načina na koji je pdružio podršku Ivani Španović.

– Evo, da vaša emisija bude gledanija, ja ću sada da ustanem i da se poklonim Ivani Španović na svemu što se uradila u poslednjih 15 godina. Mi ćemo nju da pravimo od blata, kao i Novaka Đokovića i ostale – rekao je on na početku.

Topić je potom podsetio na teškoće sa kojima se Ivana suočavala uoči Olimpijskih igara.

ivana-španović-olimpijske-igre-finale
Skok Ivane Španović u finalu Olimpijskih igara u Tokiju (FOTO: Guliver)

– Svi znamo kako je ona došla tamo, u martu mesecu imala je ozbiljnu povredu, rupturu mišića, u aprilu je počela da trenira i uspela da dođe do Olimpijsklih igara. Njoj je najteže. Ona će da se bori s tim celog života – dodao je Topić.

Nacionalni rekorder sa skokom uvis 2,38 rekao je da je nedostajalo malo sreće i da bi možda promenio samo jedan detalj u Ivaninoj pripremi za skokove.

– Ivana i ja nismo prijatelji, ona je generacija Emira Bekrića, ali s obzirom na moje iskustvo i broj medalja i broj nastupa na Olimpijskim igrama, mogu da kažem da je ona atletičar ‘broj jedan’ svih vremena u Srbiji i siguran sam da će izvući pouku. Falilo je malo sportske sreće. Ona ne mora da se vraća na put uspeha, ona je već na njemu… Da sam u stručnom timu, možda bih primetio da su u toj aklimatizaciji napravili mali propust, ali oni znaju šta rade – izjavio je legendarni atletičar.

Za kraj, poslao joj je i poruku: “Drži se Ivana, ne daj se!”.

Tako to rade šampioni!

RASPORED ZA SREDU: Prava borba tek sledi! Košarkašice, vaterpolisti i odbojkašice napadaju medalje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 

4 KOMENTARA

  1. Apsolutno je tačno da je njoj najteže i zato treba svi da joj pružimo podršku jedino nije tačno da će se sa ovim porazom nositi celog života, zaceliće rani u Parizu! 😊

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime